reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

@Kaatee ponieważ dwa razy dzieciątko obumarło, w 12i14 tc z niewiadomych przyczyn, moja gin podejrzewa trombofilie czyli nadkrzepliwość, a chcąc oszczędzić nam już wydatków (bo na badania wszelkiego typu wydaliśmy już trochę kasy i wychodzi na to ze jesteśmy z mężem super zdrowi) włączyła zastrzyki przeciwzakrzepowe :) nie zaszkodzą a mogą pomoc, zobaczymy co będzie po 12tc.. oby się udało

Co do wagi mi pewnie pójdzie w dół, bo ciagle mnie zbiera na wymioty już jestem zmęczona tym

reklama
@Kaatee ponieważ dwa razy dzieciątko obumarło, w 12i14 tc z niewiadomych przyczyn, moja gin podejrzewa trombofilie czyli nadkrzepliwość, a chcąc oszczędzić nam już wydatków (bo na badania wszelkiego typu wydaliśmy już trochę kasy i wychodzi na to ze jesteśmy z mężem super zdrowi) włączyła zastrzyki przeciwzakrzepowe :) nie zaszkodzą a mogą pomoc, zobaczymy co będzie po 12tc.. oby się udało

Co do wagi mi pewnie pójdzie w dół, bo ciagle mnie zbiera na wymioty już jestem zmęczona tym

@justyndziuk O jej, tak mi przykro, nie słyszalam nigdy o tym :(((
Na pewno teraz będzie wszystko w porządku! Musi! Jesteśmy tu wszyscy z Tobą i czekamy, z dobrymi myślami i nastawieniem <3

Dziewczyny,aczemu macie wdrozaona fraxypanine? Ja oprócz progesteronu tylko acard...

Justyndziuk też gratuluję pięknego kropka [emoji7]
Ja też mam bardziej włączone profilaktycznie po trzech poronieniach. Zrobiłam mnóstwo badań z których nic jednoznacznie nie wynikło. I lekarz stwierdził że włączy zastrzyki bo miał bardzo dużo przypadków gdzie to pomogło.

@Mama1990 Jejku, biedna, oby szybko minęły te dolegliwości, bo zapewne mega się męczysz :( a w którym tyg jesteś? Ja to na razie nie mam żadnych wymiotów, ale pewnie też mnie to czeka, czy zdarzyło się którejś nie mieć tych objawów przez całą ciąże? :*
Termin na 17go, wychodzi ze jakieś 8 tygodni za mną. Meczy mnie to bo jestem głodna cały czas bo mam pusty żołądek. Jem i znowu to samo :(

Ja też mam bardziej włączone profilaktycznie po trzech poronieniach. Zrobiłam mnóstwo badań z których nic jednoznacznie nie wynikło. I lekarz stwierdził że włączy zastrzyki bo miał bardzo dużo przypadków gdzie to pomogło.

Trzymam kciuki za Twoja fasolkę, teraz się musi udać kochana! Czekam na wrześniowe zdjęcia Twojego bobasa[emoji173]️ wszystkiego dobrego [emoji173]️

hej dziewczyny, w piątek miałam wizyte, wszystko ok, ciaza młodsza niz myslalam bo 6 tydzien,a poród 23 wrzesnia. Łączę się z wami w bólu jeśli chodzi o młodsci , bo i mnie nie omijaja , i to nie poranne ale całodniowe ! cóż zrobić :)

@Mama1990 Jejku, biedna, oby szybko minęły te dolegliwości, bo zapewne mega się męczysz :( a w którym tyg jesteś? Ja to na razie nie mam żadnych wymiotów, ale pewnie też mnie to czeka, czy zdarzyło się którejś nie mieć tych objawów przez całą ciąże? :*
Ja dzisiaj 8+5 I ani razu nie wymiotowalam. Za to już dwa omdlenia za mna.

hej dziewczyny, w piątek miałam wizyte, wszystko ok, ciaza młodsza niz myslalam bo 6 tydzien,a poród 23 wrzesnia. Łączę się z wami w bólu jeśli chodzi o młodsci , bo i mnie nie omijaja , i to nie poranne ale całodniowe ! cóż zrobić :)
Spróbujcie jeść kwaśnego coś, powinno pomóc na mdłości albo je zminimalizować :D no i witaj Moniko z Nami :)

reklama
Do góry