Hej dziewczyny [emoji6] będę musiała się chyba przenieść na pazdziernikowe mamy bo po wizycie u ginekologa ciąża okazała się o wiele młodsza niż z wyliczeń om (30.09.2019) Jak na razie sam pecherzyk i czekamy na serduszko [emoji173] wizyta dopiero za 3tyg... To będą długie 3tyg [emoji44] Ale będę tu zaglądać i mam nadzieję czytać same dobre wieści [emoji6] niestety po poronieniu cykle miałam strasznie pokręcone więc i owulacja nie wiadomo kiedy była. Ehh...
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Hej dziewczyny [emoji6] będę musiała się chyba przenieść na pazdziernikowe mamy bo po wizycie u ginekologa ciąża okazała się o wiele młodsza niż z wyliczeń om (30.09.2019) Jak na razie sam pecherzyk i czekamy na serduszko [emoji173] wizyta dopiero za 3tyg... To będą długie 3tyg [emoji44] Ale będę tu zaglądać i mam nadzieję czytać same dobre wieści [emoji6] niestety po poronieniu cykle miałam strasznie pokręcone więc i owulacja nie wiadomo kiedy była. Ehh...
Trzymam kciuki za serduszko. Znam te nerwy. Ja czekałam dwa tygodnie na usłyszenie serduszka. Też bedzie u ciebie dobrze. Trzymajcie sie i rośnijcie :*
justyndziuk
Znając życie i tak urodzi się wcześniej [emoji39]
Wpadnij do nas za 3 tygodnie pochwalić się swoim szkrabem!
Ja jutro idę szukać serduszka [emoji173]️ nie mogę się doczekać [emoji5]
Wszystkiego dobrego!
Ania23081991
Ja przestałam nosić jeansy bo mnie uwierały, ale nie przeszkadza mi to bo i tak zazwyczaj nosiłam spódnica i sukienki. Plus mama kupiła mi w Lidlu spodnie ciążowe, takie dreso-leginsy, i są super do chodzenia po domu bo nic uwiera. No i są przyszłościowe bo zmieści się w nich naprawdę spory brzuszek.
marii19
U
użytkownik188836
Gość
Ja mam termin na 14.09 a właśnie jestem w 8+1 tygZdaje relacje z wizyty , kropek mierzy prawie 2cm Według usg 8t5d... I chyba nadrobil ten tydzień i jest teraz na równo z usg i z OM... albo nie wiem [emoji23]
Według mojej ginekolog termin porodu 08.09 , a według lekarza na NFZ 15.09 [emoji848] KOGO SLUCHAC????[emoji848]Zobacz załącznik 939149
A ja dzisiaj byłam na IP....w nocy jakieś skurcze miałam i 2 rano....do tego od 3 dni bolało podbrzusze i wszystko tam jakoś na dole ehh...a że mój gin na urlopie to pojechałam...
Na szczęście trafiłam na super miłą lekarkę
Oczywiście wszystko w porzadku: jak boli wziąć No-spe a i widziałam jak dzidzia się rusza!!! Machala rączkami i nóżkami hehe cudny widok;*
Na szczęście trafiłam na super miłą lekarkę
Oczywiście wszystko w porzadku: jak boli wziąć No-spe a i widziałam jak dzidzia się rusza!!! Machala rączkami i nóżkami hehe cudny widok;*
justyndziuk
A ja dzisiaj byłam na IP....w nocy jakieś skurcze miałam i 2 rano....do tego od 3 dni bolało podbrzusze i wszystko tam jakoś na dole ehh...a że mój gin na urlopie to pojechałam...
Na szczęście trafiłam na super miłą lekarkę[emoji4]
Oczywiście wszystko w porzadku: jak boli wziąć No-spe[emoji6] a i widziałam jak dzidzia się rusza!!! Machala rączkami i nóżkami hehe cudny widok;*
Cieszę się Twoim szczęściem [emoji173]️
@Akacha nie martw się na zapas.. mnie za to dopadły mdłości, zaprzyjaźniłam się z sedesem;/
Ból podbrzusza towarzyszy od początku, wszystko jest na pewno w porządku, nie denerwuj się :*
reklama
Ja też ostatnio się zamartwiałam bo przez dwa dni nie miałam żadnych objawów. Za to wczoraj wróciły i to ze zdwojoną siłą. Także nie ma co się martwić na zapasMi minęły mdłości, aż jestem w szoku i sie trochę martwię, że tak z dnia na dzien mi zniknęły. Za to podbrzusze boli bardzo jak na okres. Trochę sie niepokoję