reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Hej dziewczyny [emoji6] będę musiała się chyba przenieść na pazdziernikowe mamy bo po wizycie u ginekologa ciąża okazała się o wiele młodsza niż z wyliczeń om (30.09.2019) Jak na razie sam pecherzyk i czekamy na serduszko [emoji173] wizyta dopiero za 3tyg... To będą długie 3tyg [emoji44] Ale będę tu zaglądać i mam nadzieję czytać same dobre wieści [emoji6] niestety po poronieniu cykle miałam strasznie pokręcone więc i owulacja nie wiadomo kiedy była. Ehh...

reklama
Hej dziewczyny [emoji6] będę musiała się chyba przenieść na pazdziernikowe mamy bo po wizycie u ginekologa ciąża okazała się o wiele młodsza niż z wyliczeń om (30.09.2019) Jak na razie sam pecherzyk i czekamy na serduszko [emoji173] wizyta dopiero za 3tyg... To będą długie 3tyg [emoji44] Ale będę tu zaglądać i mam nadzieję czytać same dobre wieści [emoji6] niestety po poronieniu cykle miałam strasznie pokręcone więc i owulacja nie wiadomo kiedy była. Ehh...

Trzymam kciuki za serduszko. Znam te nerwy. Ja czekałam dwa tygodnie na usłyszenie serduszka. Też bedzie u ciebie dobrze. Trzymajcie sie i rośnijcie :*

Znając życie i tak urodzi się wcześniej [emoji39]
Wpadnij do nas za 3 tygodnie pochwalić się swoim szkrabem!
Ja jutro idę szukać serduszka [emoji173]️ nie mogę się doczekać [emoji5]
Wszystkiego dobrego!

Ja przestałam nosić jeansy bo mnie uwierały, ale nie przeszkadza mi to bo i tak zazwyczaj nosiłam spódnica i sukienki. Plus mama kupiła mi w Lidlu spodnie ciążowe, takie dreso-leginsy, i są super do chodzenia po domu bo nic uwiera. No i są przyszłościowe bo zmieści się w nich naprawdę spory brzuszek.

Przepraszam że sie nie odzywam ale mdłości przysłaniają mi mózg, córka daje popalić a ja sie tylko od rana codziennie modle o drzemke albo wieczór :(

Nie nadrobie, nie ma szans, widziałam tylko że u @Lovi23 już kawał człowieka siedzi [emoji7][emoji7]

Mi minęły mdłości, aż jestem w szoku i sie trochę martwię, że tak z dnia na dzien mi zniknęły. Za to podbrzusze boli bardzo jak na okres. Trochę sie niepokoję

A ja dzisiaj byłam na IP....w nocy jakieś skurcze miałam i 2 rano....do tego od 3 dni bolało podbrzusze i wszystko tam jakoś na dole ehh...a że mój gin na urlopie to pojechałam...
Na szczęście trafiłam na super miłą lekarkę:)
Oczywiście wszystko w porzadku:;) jak boli wziąć No-spe;) a i widziałam jak dzidzia się rusza!!! Machala rączkami i nóżkami hehe cudny widok;*

A ja dzisiaj byłam na IP....w nocy jakieś skurcze miałam i 2 rano....do tego od 3 dni bolało podbrzusze i wszystko tam jakoś na dole ehh...a że mój gin na urlopie to pojechałam...
Na szczęście trafiłam na super miłą lekarkę[emoji4]
Oczywiście wszystko w porzadku:;) jak boli wziąć No-spe[emoji6] a i widziałam jak dzidzia się rusza!!! Machala rączkami i nóżkami hehe cudny widok;*

Cieszę się Twoim szczęściem [emoji173]️

@Akacha nie martw się na zapas.. mnie za to dopadły mdłości, zaprzyjaźniłam się z sedesem;/
Ból podbrzusza towarzyszy od początku, wszystko jest na pewno w porządku, nie denerwuj się :*

reklama
Mi minęły mdłości, aż jestem w szoku i sie trochę martwię, że tak z dnia na dzien mi zniknęły. Za to podbrzusze boli bardzo jak na okres. Trochę sie niepokoję
Ja też ostatnio się zamartwiałam bo przez dwa dni nie miałam żadnych objawów. Za to wczoraj wróciły i to ze zdwojoną siłą. Także nie ma co się martwić na zapas

Do góry