Najważniejsze że do wizyty już tak blisko to może ja tak naucz, tobie i jej będzie wygodniejJa mam dziś od rana ciemno brązowe plamienia, wygląda na to że mi się jakiś krwiak oproznil. Nie mogę się doczekać już wizyty w poniedziałek. Próbuje odpoczywać, ale jak przy dziecku. Udało mi się dzisiaj ją pierwszy raz uśpić na drzemkę bez noszenia, leżąc razem. Od miesiąca nie daje się uśpić tacie :/
reklama
Kattee
Fanka BB :)
@jurkovska jak udał się wyjazd i jak lot samolotem?
U mnie 9 tydzień i też już coś tam zaczyna być widoczne, zastanawiam się nad kupnem spodni ciążowych, ale mam wątpliwości czy to nie za wcześnie
U mnie 9 tydzień i też już coś tam zaczyna być widoczne, zastanawiam się nad kupnem spodni ciążowych, ale mam wątpliwości czy to nie za wcześnie
))))Zawsze do uslug
Specjalistą od cukrzycy tez jestem jakby ktoś potrzebował
Rwe kulszowa mialam tez, wypadek samochodowy..
Cała ja chodzace, nieszczęście
A powiedz, co zrobiłaś, gdy wyszła Ci taka niska awidnosc? Bralas antybiotyk przez cala ciąże, tak?
Nie przez całą tylko pare tygodni. Potem znowu wyniki i caly czas wychodziły tak samo wiec w koncu stwierdzili ze taki moj urok i jakby bylo świeże zakazenie to musialoby po tabletkach sie zmienić a skoro sie nie zmienia to bez sensu dalej to ciągnąć zwlaszcza ze mialam okropne skutki uboczbe po tych antybiotykach.))))
A powiedz, co zrobiłaś, gdy wyszła Ci taka niska awidnosc? Bralas antybiotyk przez cala ciąże, tak?
Koko88
@jurkovska zazdroszcze! Smak pizzy z Neapolu mam w ustach do dziś - najlepsza jaka jadłam ja tez już kończę ferie - w tym roku ominęły mnie narty, basen, kręgle i śniadania
z racji tego ze jestem szczupła - bardzo, to przy porannym skurczu żołądka widać niewielkie zaokrąglenie ale ja dopiero kończę 7 tygodni
z racji tego ze jestem szczupła - bardzo, to przy porannym skurczu żołądka widać niewielkie zaokrąglenie ale ja dopiero kończę 7 tygodni
Ania23081991
U mnie coś tam chyba zaczyna być widać...albo to po prostu mój brzuch wielki
reklama
Paulaaa93
Początkująca w BB
Witam ciepło wszystkie przyszłe Mamuśki mam na imię Paula i jestem w 7 tygodniu ciąży, moja pierwsza wizyta u ginekologa była w 5 tygodniu, lekarz powiedział że jestem zbyt wcześnie ale pęcherzyk i serduszko było słychać, po dwóch pozytywnych testach musiałam się wybrać od razu na najbliższą wizytę kolejną mam 12 lutego, będę miała robione wszelkie badania krwi itd termin mam na 22 września jestem mega szczęśliwa, długo szukałam odpowiedniego forum, mam nadzieję że wspólnie będziemy się tu dzielić wszelkimi informacjami