reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Ja mam dziś od rana ciemno brązowe plamienia, wygląda na to że mi się jakiś krwiak oproznil. Nie mogę się doczekać już wizyty w poniedziałek. Próbuje odpoczywać, ale jak przy dziecku. Udało mi się dzisiaj ją pierwszy raz uśpić na drzemkę bez noszenia, leżąc razem. Od miesiąca nie daje się uśpić tacie :/
Najważniejsze że do wizyty już tak blisko:) to może ja tak naucz, tobie i jej będzie wygodniej:)

reklama
U mnie już wystaje ale podobno z drugim dzieckiem szybciej widać. Spodnie ciążowe tez kupione bo od dwóch tygodni nie mieszczę się w swoje. Miłej niedzieli

@jurkovska jak udał się wyjazd i jak lot samolotem?
U mnie 9 tydzień i też już coś tam zaczyna być widoczne, zastanawiam się nad kupnem spodni ciążowych, ale mam wątpliwości czy to nie za wcześnie

Zawsze do uslug :)
Specjalistą od cukrzycy tez jestem jakby ktoś potrzebował :p
Rwe kulszowa mialam tez, wypadek samochodowy.. :p
Cała ja chodzace, nieszczęście :D
:)))))
A powiedz, co zrobiłaś, gdy wyszła Ci taka niska awidnosc? Bralas antybiotyk przez cala ciąże, tak?

:)))))
A powiedz, co zrobiłaś, gdy wyszła Ci taka niska awidnosc? Bralas antybiotyk przez cala ciąże, tak?
Nie przez całą tylko pare tygodni. Potem znowu wyniki i caly czas wychodziły tak samo wiec w koncu stwierdzili ze taki moj urok i jakby bylo świeże zakazenie to musialoby po tabletkach sie zmienić a skoro sie nie zmienia to bez sensu dalej to ciągnąć zwlaszcza ze mialam okropne skutki uboczbe po tych antybiotykach.

@jurkovska zazdroszcze! Smak pizzy z Neapolu mam w ustach do dziś - najlepsza jaka jadłam ja tez już kończę ferie - w tym roku ominęły mnie narty, basen, kręgle i śniadania :D
z racji tego ze jestem szczupła - bardzo, to przy porannym skurczu żołądka widać niewielkie zaokrąglenie ale ja dopiero kończę 7 tygodni ;)

Ja pamietam ze w pierwszej ciazy dopiero gdzies w 13 tygodniu cos zaczelo byc widac brzuch, a teraz zupełnie inaczej bardzo szybko.

U mnie w pierwszej było widać w 17tc bo wcześniej chudlam, a teraz już mnie guzik cisnie a to dopiero 8tc. Masakra. Mam zapas ciazowych spodni na szczęście ale jeszcze ich nie wyciagam:)

Zazdroszczę wakacji[emoji7]

reklama
Witam ciepło wszystkie przyszłe Mamuśki ☺️ mam na imię Paula i jestem w 7 tygodniu ciąży, moja pierwsza wizyta u ginekologa była w 5 tygodniu, lekarz powiedział że jestem zbyt wcześnie ale pęcherzyk i serduszko było słychać, po dwóch pozytywnych testach musiałam się wybrać od razu na najbliższą wizytę kolejną mam 12 lutego, będę miała robione wszelkie badania krwi itd termin mam na 22 września jestem mega szczęśliwa, długo szukałam odpowiedniego forum, mam nadzieję że wspólnie będziemy się tu dzielić wszelkimi informacjami

Do góry