u mnie cały czas praktycznie jest sucho, wręcz bardzo sucho.Nie boisz się o infekcje? U mnie tak średnio teraz z wilgotnoscia [emoji39]
Co do 14 lutego, ja mam wizytę aż o 20, wiec chyba wrócę z wieściami ostatnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie cały czas praktycznie jest sucho, wręcz bardzo sucho.Nie boisz się o infekcje? U mnie tak średnio teraz z wilgotnoscia [emoji39]
Ja mam 14 lutego o godzinie 15u mnie cały czas praktycznie jest sucho, wręcz bardzo sucho.
Co do 14 lutego, ja mam wizytę aż o 20, wiec chyba wrócę z wieściami ostatnia
Dziewczyny a jak u was z wilgotnością? Ja praktycznie co chwile zmieniam wkładki ale dzisiaj bardziej sucho i od razu schiz ^^
Chodziło mi o wkładki Moja ginekolog kazała mi uważać, a lepiej nie używać wkładek tylko częściej zmieniać bieliznęŻadnego zapachu nie ma, po prostu duże uczucie wilgoci infekcje miałam kiedyś wiec na szczęście wiem jak wyglada
Nikogo [emoji3] i tak urodzi się wtedy kiedy będzie chciało [emoji23]Zdaje relacje z wizyty , kropek mierzy prawie 2cm Według usg 8t5d... I chyba nadrobil ten tydzień i jest teraz na równo z usg i z OM... albo nie wiem [emoji23]
Według mojej ginekolog termin porodu 08.09 , a według lekarza na NFZ 15.09 [emoji848] KOGO SLUCHAC????[emoji848]Zobacz załącznik 939149
Będzie cc planowane [emoji2]Nikogo [emoji3] i tak urodzi się wtedy kiedy będzie chciało [emoji23]