reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Widziałam ze sa takie aplikacje na telefon że się telefon przykłada do brzucha ale nie wiem czy odpłatne bo się w temat nie zaglebialam ;)
Dziewczyny a jak u was z wilgotnością? Ja praktycznie co chwile zmieniam wkładki ale dzisiaj bardziej sucho i od razu schiz ^^
W aplikacje na telefon akurat nie wierze no bo jak? Telefon nie ma takiej funkcji (chyba) [emoji6] kiedyś ściągnełam z google play rzekomo do mierzenia własnego tętna przykładając palec do ekranu. Ściema [emoji6]

reklama
@koko no o aplikacjach nie słyszałam ale myślę że to jakaś ściema no bo niby jak [emoji2]

U mnie różnie z tą wilgotnością. Nie jest jakoś specjalnie wilgotno. Ale są dni kiedy z raz czy dwa poczuje duża wilgoć i już myślę że to okres [emoji85]

Ja jutro będe robiła swoje pierwsze rafaello tylko w zdrowszej wersji, trzymajcie kciuki. Jak wyjdzie to dam znać. Chodzi za mną coś kokosowego, już nawet sobie mleczko kokosowe do kawy zrobiłam. [emoji23]

Ja jutro będe robiła swoje pierwsze rafaello tylko w zdrowszej wersji, trzymajcie kciuki. Jak wyjdzie to dam znać. Chodzi za mną coś kokosowego, już nawet sobie mleczko kokosowe do kawy zrobiłam. [emoji23]
Jak zrobisz to daj zdjęcie jak wyszło [emoji16] możesz też przepis podesłać heh myślę, że nie jedna by coś takiego przekasila [emoji16] a sprawdzony przepis to sprawdzony [emoji3]

Widziałam ze sa takie aplikacje na telefon że się telefon przykłada do brzucha ale nie wiem czy odpłatne bo się w temat nie zaglebialam ;)
Dziewczyny a jak u was z wilgotnością? Ja praktycznie co chwile zmieniam wkładki ale dzisiaj bardziej sucho i od razu schiz ^^
Nie boisz się o infekcje? U mnie tak średnio teraz z wilgotnoscia [emoji39]

Hej dziewczyny,

Byłam dzisiaj na spotkaniu kobiecego kręgu na który chodzę od 4 lat i podzieliłam się z koleżankami radosną nowiną. Niesamowite było usłyszeć od kilkudziesięciu kobiet dobre życzenia, słowa otuchy, zapewnienia, że wiele z nich na początku ciąży się martwiło, że to normalne. Ciesze się że mogłam doświadczyć tej chwili siostrzanego wsparcia i kobiecej mocy. Dziewczyny stwierdziły, że wszystkie są ciociami, bo dzielnie mnie wspierały w moich długich przygotowaniach, staraniach i stwierdziły, że dalej będą wspierać.

Życzę każdej z was by znalazło się blisko was takie kobiece ciepłe wsparcie pozytywnych osób, które wierzą i w was i w maleństwa. Razem raźniej :)

reklama
Do góry