moniczka2609
Fanka BB :)
No więc sama widzisz, że z tym terminem to bez różnicy. Ja poprzednio miałam termin na 13 sierpnia, a wyszła cesarka 25 lipcaBędzie cc planowane [emoji2]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No więc sama widzisz, że z tym terminem to bez różnicy. Ja poprzednio miałam termin na 13 sierpnia, a wyszła cesarka 25 lipcaBędzie cc planowane [emoji2]
No właśnie się obawiam, że będzie bobo z sierpnia [emoji2]No więc sama widzisz, że z tym terminem to bez różnicy. Ja poprzednio miałam termin na 13 sierpnia, a wyszła cesarka 25 lipca
Ja jutro idę syn ma 1 komunię więc świecenie swiec, ale swoją świeczkę tez chce przy okazji wziąćPrzy okazji dzisiaj jest środek zimy - dzień świętej Brygidy patronki ciąż i porodów, która według celtyckiej legendy była akuszerką odbierającą poród najświętszej Marii Panny.
Jeśli jesteście związane z kościołem katolickim jutro możecie udać się na mszę z okazji święta Matki Boskiej Gromnicznej i poświęcić świece, która wspierać was będzie w trudnych chwilach. A jeśli chrześcijańskie obrzędy to nie wasza bajka zawsze możecie odprawić prywatny rytuał powitania wiosennej siły, która własnie budzi się w głębi uśpionej ziemi.
Wiele z nas jest w ciąży już całe pół pory roku. Gratulacje dziewczyny!
Ale super wieści, jaka duża już tą Twoja kropka [emoji3590]Zdaje relacje z wizyty , kropek mierzy prawie 2cm Według usg 8t5d... I chyba nadrobil ten tydzień i jest teraz na równo z usg i z OM... albo nie wiem [emoji23]
Według mojej ginekolog termin porodu 08.09 , a według lekarza na NFZ 15.09 [emoji848] KOGO SLUCHAC????[emoji848]Zobacz załącznik 939149