Tak jak napisałam. W skończonych pełnych tygodniach ale jeśli w necie szukam info to inaczej. Ja mam teraz 9+2 ale w necie 10tc. Bo się zaczął 10tc. Zagmatwane to jest...masakra.A lekarz Twój jak liczy ?
reklama
Marioola91
Zaciekawiona BB
Ja licze tak że jeżeli jest 6t2dc to jest to aktualnie 7 tydzień. Dlaczego że 6 jest zkonczony a zaczal sie 7 [emoji6] tak samo lekarz. Zreszta nie licze tak naprawde dni ciąży [emoji23] wystarczy mi powiedziec 2 miesiac [emoji6]
Zależy od jakiej daty ma ci pokazywać. Skończone tc czy trwające. Dlatego jest taki misz masz.Wg mojej aplikacji zaczęłam 8, choć mam 7+0 [emoji43]Zobacz załącznik 939048
A wg drugiej 7 tydzień
Zobacz załącznik 939049
To jest tak jak z urodzinami. Mam skończone 30 ale leci mi 31 rok życia...i to samo się tyczy do ciąży
Hej dziewczyny dzisiaj robiłam badania krwi, pomału do mnie dochodza przez internet i martwi mnie jeden wynik- eozynofile. Mam dwa "pomiary" jeden to 0.09 tys/¶l (jest tam trochę inny znak, ale nie mam go w tele, mam nadzieję, że wiecie o co chodzi) gdzie normą jest 0.10tys/¶/- 0.50 tys/¶l, oraz 0.8%, a norma jest 1.0%-5.0%. Wychodzi na to, że obydwa wyniki są poniżej normy. W internecie nie mogę znaleźć żadnej informacji, może Wy wiecie o co chodzi? Bo zaczynam panikować
Marioola91
Zaciekawiona BB
Tak, jest to jeden z parametrów morfologii@Olix95 Jest to wynik z morfologi?
Chciałam mu pokazać wyniki dopiero jak dostanę wszystkie, żeby mu nie zawracać głowy 15 razy, ale chyba będę musiała zadzwonić..@Olix95 nie nakrecaj się czytając internet. Jeżeli masz wątpliwości skonsultuj się z lekarzem.
Już wygooglowalam hehe...Kochana to ja akurat mam to dużo powyżej normy hehe i jeszcze trochę innych parametrów a jak z leukocytami? W normie?Tak, jest to jeden z parametrów morfologii
Może po prostu masz jakąś infekcje typu przeziębienie lub coś jeśli tylko to jest podwyższone to luzik
reklama
Bez paniki [emoji6] nie bierz tego nawet w ogóle pod uwagę. W samej morfologii są 3 albo 4 parametry które są brane pod uwagę a resza magia, nawet dla lekarzy!Tak, jest to jeden z parametrów morfologii