reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny nie ma co panikować:) będzie dobrze i tego się trzymajcie! Nie ma innej opcji;)

@justyndziuk na pewno tak będzie;) będziesz już wszystko ładnie widzieć...

Ja np się cały czas boję że serduszko babelkowi stanie...ehh....

Aleeksandraa, justynadziuk, dziekuje :*
az mnie jeszcze bardziej przerazilo, jak wiele nas jest. nie wiem, czy wy tak mialyscie, ale zawsze po prostu slyszalam o ciążach siostr, koleżanek i kuzynek, i żadna, ale to żadna nie miała problemów, gdy już zaszla w ciaze. owszem, kilka staralo się dluzej niż np. 3 cykle, ale gdy już były w ciąży nie miały wątpliwości, co będzie dalej. a gdy nam się to przytrafia, człowiek nie jest w stanie sobie wyobrazić, ze może się udac. porzednim razem chciałam biec kupować buciki i śpioszki, wybierac farbe do pokoiku, a teraz boje się nawet podejść do dzialu dziecięcego w sklepie

Dlaczego akurat tego sie boisz?
Nie wszystkim się dzieje cos zlego, niektóre mogą szczęśliwie doczekać do porodu, u Ciebie tez tak będzie, zobaczysz :)
Nie wiem, naczytałam się w necie za dużo głupot, akurat jestem w takim okresie "ryzyka" 9 tc, w środę 10 się zacznie;) cała reszta jest narazie ok...żadnych plamien mimo krwiaka itp...
Wiem wiem, ale czasem trzeba trochę popanikowac...ehh...

Cześć dziewczyny ja po wizycie :) serduszka bije , płód ładnie się ułożył tylko krwiak jest i to mnie martwi :( termin porodu na 17.09 wg OM 6t6d A na USG wyszło 6t3d. O to moja fasolka
IMG_20190128_141723.jpeg

reklama
Ale dziewczyny piszecie [emoji6] super! Witam nowe mamusie, tyle co dałam radę to nadrobiłam. Ja już pojutrze mam USG - W KOŃCU! doczekałam się [emoji6] a tak poza tym to u mnie nadal bezobjawowo, aktywnie, pogoda słoneczna wiec mnie chłopaki przeganiają po zaspach [emoji23]

Do góry