Aldona1987
Fanka BB :)
Dziewczyny a bola was plecy tak calkiem na dole ze az promieniuje do pupy? mnie tak boli, ze az czasami wstac nie moge... i to teraz juz, bez brzucha...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie nie boli [emoji848]Dziewczyny a bola was plecy tak calkiem na dole ze az promieniuje do pupy? mnie tak boli, ze az czasami wstac nie moge... i to teraz juz, bez brzucha...
Cześć. Zrobiłam dziś betę. Wyniki wieczorem. Trzymajcie kciuki
Ale boli cię krzyż? A miałaś kiedyś rwę kulszowa lub coś?Dziewczyny a bola was plecy tak calkiem na dole ze az promieniuje do pupy? mnie tak boli, ze az czasami wstac nie moge... i to teraz juz, bez brzucha...
Ale boli cię krzyż? A miałaś kiedyś rwę kulszowa lub coś?
Oj też boli pęcherzJesteśmy na podobnym etapie o tez tak mam, ciagle coś ciągnie boli [emoji14]
A tez tak macie, że podczas psikania boli was brzuch? Ja teraz jak wiem, że zaraz psinkę to od razu zginam się w pół, żeby aż tak nie bolało
Mnie od 5 tygodnia jakoś tak pobolewa, ale nie caly czas, zazwyczaj jak dlugo chodzę albo postoje. Zgłaszałam lekarzowi mówił ze to normalne, wiec raczej nie ma co sie martwićOjć! a ja bym chciała przytyć, wiecznie mi mówią, żebym się wzięła za siebie, jakby to takie proste było. Jem normalnie, ale zawsze miałam niedowagę.
dziewczyny w 5/6 tygodniu - bolą was brzuszki jak na miesiączkę? mnie od nocy znowu pobolewa i przyprawia o kolejny siwy włos :/ wzięłam no-spę i bez cudów..