reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Witajcie kochane!
@ag93 bardzo Ci współczuję, musiałaś przejść piekło, wyobrażam sobie! :(
@Tasha22 witaj!!! ja według moich obliczeń mam dziś 4tydzień5dzień, więc wiek ciąży podobny :)
Wczoraj wzięłam no-spę i boleści przeszły, mam nadzieję, że na samym schizie się skończy a złe przeczucia mnie opuszczą...byle do jutra, wizytuję o 18:30. Do tego czasu jajo zniosę.

Cześć dziewczyny! U mnie noc spokojna. Plamienie się już nie powtórzyło. Trochę sobie pospałem, a obudziły mnie już mdłości z głodu. Teraz zjadam śniadanko i leżę dalej. Także czekam (nie)cierpliwie do jutra na wizytę. Niestety o 17:30 dopiero mam

Ja widzę tylko jeden plus nerwów przed wizytą u gina;) przy moich zaparciach jest to idealny stres na korzystanie z kibelka kilka razy hihi przeczyszczenie murowane :p

@Koko88 @Paula0606 trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty, będzie dobrze :)
@jurczux który tydzień u Ciebie? Ja też poszłam do lekarza za wcześnie, maleńki zarodek już był widoczny, ale jeszcze nie było serduszka. Następna wizyta 6.02, to czekanie mnie wykończy

Dzięki Dziewczyny, to prawda. Nerwów najadłam się strasznie dużo. Mam nadzieję że teraz będzie już wszystko ok. W piątek idę na badania krwi, do poniedziałku muszę poczekać na dalszy rozwój sytuacji:)

Kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Ja mam dzisiaj mega zawroty głowy, normalnie boje sie że zemdleje :/ i mdłości ale na szczęście dość lekkie

@ag93 dużo stresu u Ciebie było, oby już wszystko w porządku a fasola niech rośnie silna :)

@jurczux dobre wieści :)

Dlatego ja tak wcześnie nie ide do gina bo wolę pójść jak już będzie serduszko, jeden stres mniej :)

@Tasha22 witaj :) ja też mam termin na końcowke września :)

Dzięki dziewczyny ;)
Właśnie się wpisałam do naszej tabelki i wychodzi że jestem najstarsza i mam najstarsze dziecko z grupy. Miałam prawie 13 lat przerwy jestem przerażona już w zasadzie nic nie pamiętam z tamtego okresu :o

reklama
Do góry