reklama
@aerdgi koleżanka ma rację. Zrób betę
@Agnieszka kw spokojnie...może ciąża młodsza. Dużo jest na necie historia że w 7-8 tyg nic, a po tygodniu już ładnie serduszko pyka
@martoosia04 ja zostanę przy dwóch, na NFZ i tak mam wizytę raz w miesiącu, więc nic mi nie szkodzi. Też śledzę wątek sierpniowek i w szoku jestem...
@Koko88 trzymam kciuki mocno! Odpoczywaj i się nie stresuj kochana...
@Paula0606 a miałaś może jakiegoś małego krwiaczka? Leż , nie nos itp...bedzie dobrze!
Trzymam za was dziewczyny kciuki baaardzo mocno!!!
Teraz mam stracha...jutro na 16.30 wizyta prywatnie ehh....
@Agnieszka kw spokojnie...może ciąża młodsza. Dużo jest na necie historia że w 7-8 tyg nic, a po tygodniu już ładnie serduszko pyka
@martoosia04 ja zostanę przy dwóch, na NFZ i tak mam wizytę raz w miesiącu, więc nic mi nie szkodzi. Też śledzę wątek sierpniowek i w szoku jestem...
@Paula0606 a miałaś może jakiegoś małego krwiaczka? Leż , nie nos itp...bedzie dobrze!
jurczux
Fanka BB :)
Dziewczyny w ogóle nie ogarniam jeszcze Waszych nicków tu na forum, więc nie gniewajcie się na mnie że nie odpisuje każdemu Ja nie widzę tutaj dziś żadnych złych wiadomości, głowy do góry laseczki i myślcie pozytywnie, wszystko będzie dobrze!!! Stres na pewno dobrze nie wpływa na maluszka! Ściskam Was mocno i myślami jestem z Wami [emoji3590]
3 tygodnie temu na usg wszystko było ok, żadnych krwiaczków nie było widać, no ale to mogło się zmienić. Na razie leżę plackiem, nic się nie dzieje i staram się już nie panikować.@aerdgi koleżanka ma rację. Zrób betę
Seszenka
Początkująca w BB
Hej dziewczyny, staram się Was czytać regularnie, ale z półroczną kluską nie jest łatwo
Moja gin. zapisała mnie na piątek, więc jest dobrze jak będę po wizycie to dopiszę się do listy.
Ja czuję, że siedzi we mnie chłop, z córką w ciąży wymiotowałam do 17tc... schudłam wtedy 6kg, przez całą ciążę "przytyłam" 10kg, a po porodzie "zrzuciłam" 14kg, a teraz jedynie brzuch i piersi pobolewaką i apetyt dopisuje, że ho ho
Trzymam kciuki za wszystkie fasolki ❤
Moja gin. zapisała mnie na piątek, więc jest dobrze jak będę po wizycie to dopiszę się do listy.
Ja czuję, że siedzi we mnie chłop, z córką w ciąży wymiotowałam do 17tc... schudłam wtedy 6kg, przez całą ciążę "przytyłam" 10kg, a po porodzie "zrzuciłam" 14kg, a teraz jedynie brzuch i piersi pobolewaką i apetyt dopisuje, że ho ho
Trzymam kciuki za wszystkie fasolki ❤
Seszenka
Początkująca w BB
U mnie pierwszy pozytywny test wyszedł 10dni po terminie spodziewanej miesiączki i to taki blady wcześniej nie było nawet cienia cienia mam cykle co 28dni z max wahaniem o 2dni, trzymam kciuki ❤Cześć dziewczyny. Widzę że nastroje u Was dzisiaj nie za ciekawe trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Ja pierwszy raz pisze na tego typu forach, już sama nie wiem co myśleć. Od kiedy pamiętam cykle mam regularne, co 28 dni. (+/- 1) termin ostatniej @ to 20.12, kolejny powinien być 17.12 i wtedy zrobiłam pierwszy test - negatywny, drugi wczoraj tj. 20.01 popołudniu - negatywny. Może jutro z rana powtórzę test, chociaż tak bardzo nie chce znowu zobaczyć tej jednej kreski że sama nie wiem, może powinnam jeszcze zaczekać. Mam wielką nadzieję że dołączę do Waszego grona Od ponad tygodnia jestem okropnie senna, od tygodnia pobolewa mnie podbrzusze a od dzisiaj czuje ból piersi przy ściśnięciu. Poza tym wszystko ok, nie czuje się jak na @ (zazwyczaj ból podbrzusza, zachcianki, pryszcze i nabrzmiałe, obolałe piersi dzień przed i paskudna huśtawka nastrojów).
1016lew
Mam nadzieję, że to koniec złych info po wizytach. Kto w tym tygodniu jeszcze ma wizytę?
Ja jutro.. od czwartku leżę i łykam duphaston bo plamiłam (wizyta w szpitalu i inf ze ciąża zagrożona ) zobaczymy jak jutro. Stres jest wielki..
Klauduśka23
Mam nadzieję, że to koniec złych info po wizytach. Kto w tym tygodniu jeszcze ma wizytę?
Ja!! [emoji3][emoji3] w środę, ale dopiero na 18.10 nie wiem jak przeżyje ta środę [emoji23]
reklama