reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Witam wrześniowe mamy. Mój test ciążowy również pokazał dwie kreski.
Teraz 4t5d . Planowany termin: 23 września.
Mam 37 lat i jestem mamą dwóch dziewczynek 12 i 7 lat. Mam za sobą również poród trzeciej córki w 18 tc.
22.01 wizyta u ginekologa (chyba trochę za wcześnie).
Na ostatniej wizycie (jakiś rok temu) jak wspomniałam o ciąży to stwierdził "ale w Pani wieku.....":). Tak mnie wkurzył że aż zrobiłam mu psikusa.

Pozdrawiam.

Bezczelny, no! [emoji53]

reklama
Dziękuję, mam nadzieję że
mu szczena opadnie ze wzruszenia:)
jaką betę miałyście w przewidywanym dniu okresu? Moja 230 w 32dc, około14dpo. Jak myślicie ok?

Ja nieśmiało się witam :)
widzę wątek już mocno rozhulany a ja chyba będę zamykać tyły ;) termin wychodzi mi na 29.09, dzisiaj powinna przyjść @ ale cisza a wczoraj zrobiony test :)
Mam już córeczkę, urodzoną w sierpniu 2017 :)
IMG_20190119_080315.jpeg

reklama
@82mama82 beta super:)
@marii19 witamy i gratulacje ;)
@Lovi23 my już mamy...mąż z synem ustalili na wyjeździe hehe

A mnie tata z babcią na obiad wyciągnęli , więc siłą rzeczy wyturlalam się z pod koca :) dzisiaj chłopaki wracają więc będzie koniec laby i porządku w domu:( ale coz...

Do góry