martoosia04
Fanka BB :)
To trzymam kciuki.
U mnie pobudka z nikąd o 3:30 na siku i mając na zegarku po 4:00 nie mogę zasnąć :/
U mnie pobudka z nikąd o 3:30 na siku i mając na zegarku po 4:00 nie mogę zasnąć :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To trzymam kciuki.
Mnie wcale nie bola piersi więc nie sprawdzam [emoji39] nie jest to wyznacznik zdrowej ciazy, w poprzedniej też nie bolały ... dopiero koło 20tcA ja na siku 4.30 ale udało mi się zasnac później o 6 na Duphaston, ale na szczęście też zasnęłam...a teraz sobie kawkę piję już się zaczynam wizyta stresować ehh...ale cycki nadal bolą więc chyba ok [emoji14] pierwsze co rano wstaje to sprawdzam...kolejny dziwny nawyk..