Też tak robię [emoji23]
I ja dołączę do klubu matek wariatek sprawdzających papier
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak robię [emoji23]
Myślałam że jestem z tym sama [emoji23][emoji23]I ja dołączę do klubu matek wariatek sprawdzających papier
Ja się wpiszę już po wizycie, jak wszystko bedzie w porządku.Link do: Wrześniowe mamy 2019 - Babyboom
Ktora się jeszcze nie wpisała do tabelki wrześniowych mam?
Chyba Rennie w ciąży nie bardzo można brać, dobry i bezpieczny jest Gaviscon, tyle że on jest w płynieCześć dziewczyny.
Obudziła mnie zgaga :/ chyba czas zaopatrzyć się w Rennie. [emoji33]
Do piątku i wizyty już coraz bliżej [emoji1307]
Czy tylko ja mam takie schizy że po siusianiu
sprawdzam papier?
@jurkovska ach te uroki ciąży
@whew_o koniecznie bierz kwas foliowy lub kup sobie zestaw witamin dla kobiet w ciąży!
A badalas progesteron?Każde pójście do toalety to strach co się ba majtkach zobaczy.. i wróciłam dopiero z pracy i niestety plamienie jest już brązowe jutro idę na 14sta do gina
Można rennie. Ja brałam teżChyba Rennie w ciąży nie bardzo można brać, dobry i bezpieczny jest Gaviscon, tyle że on jest w płynie