reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Schowałam choinkę, posprzątałam, ogarnęłam pracę i tak mnie naciąga cały dzien :/ non stop mi niedobrze.
u mnie nikt nie wie oprócz męża. Na początku jak zrobiłam test to miałam ochotę wszystkim powiedzieć, a teraz już mi przeszło :p i w sumie powidziałam mężowi że może w ogóle nie będę mówić i sami sie dowiedzą jak brzuch będzie widać :D
No a tak poważnie to w dzień babaci i dziadka powiemy rodzicom a reszcie jakoś pewnie przy okazji jak sie spotamy za jakis czas.

reklama
Ja brałam kwas foliowy już pół roku przed zajściem w ciążę. I biorę nadal. Plus lekarz przepisał mi duphavit pregna gdzie w składzie też jest kwas foliowy

Jejku czuje jak mi forma spada, nie mam sił, w pracy że tak powiem 'partole' nawet najbardziej proste czynności, które robie codziennie od lat. Nie mogę sie na niczym skoncentrować :( Czuje jak mnie przeziębienie łapie, i jakiś dziwny brzusio jakby napięty się robi, nie wiem może to ze stresu przed jutrzejszą wizytą :( masakra

reklama
Do góry