reklama
Mnie bolały sutki wczoraj, a dzisiaj cisza...więc moim zdaniem nieDziewczyny czy mam się martwić jak piersi przestały bolec i być obrzmiałe ?
@Seszenka może ci twoją gin wystawi...w końcu jej wina że tak długo czekasz...
Seszenka
Początkująca w BB
Spokojnie, nie masz się czym martwić, a każda z nas przeżywa ciążę inaczejDziewczyny czy mam się martwić jak piersi przestały bolec i być obrzmiałe ?
supreme
Fanka BB :)
Supreme też poroniłam w październiku i też w styczniu miałam iść do lekarza i porobić badania a tu niespodzianka. Rozumiem twoje stres bo też panicznie się boje, mam za sobą 3 straty.
Ta ciąża to cud, jeszcze przy jednym jedynym razie co do leków to ja od pozytywnego testu biorę dupka 3x1, luteinę dowcipną na noc (zostały mi po tamtej ciąży) no i kwas foliowy. Dzisiaj byłam na USG i lekarz dorzucił mi acard do tego.
Moim zdaniem bierz progesteron, nie zaszkodzi a może pomóc i w piątek leć do tego lekarza. Kreseczki są piękne i mocne ja wiem że wszystko może się zdarzyć, mnie też cięzko uwierzyć że będzie dobrze ale kochana kto ma wierzyć jak nie my? Rok 2019 będzie magiczny słońce i przytulimy te nasze brzdace za kilka miesięcy
To jedziemy na tym samym wózku [emoji123][emoji23]
Powiedziałam Narzeczonemu niedawno i się od razu rozryczałam. Pocieszał mnie, że to nie jest powiedziane i z góry założone, że tym razem się nie uda też i trzeba być dobrej myśli.
A Ty już masz dzieci?
Ja na ten moment jestem jeszcze oszołomiona i nie wiem, co myśleć. Ze skrajności w skrajność popadam.
Poprzednia ciąże byłam też na Acardzie no i on nie pomógł.
Lovi23
Nawet jakby była najlepsza w Polsce to nie czekalabym po 3h w kolejceJest najlepsza w okolicy i baaardzo zarobiona
Pierwszą ciążę prowadziłam u niej na NFZ i przeważnie miała 2-3h opóźnienia, bo 8min na pacjentkę to trochę mało, teraz niestety nie mogę sobie pozwolić na takie czekanie
11tc to trochę długo, nalezaloby sprawdzić czy ciąża jest na swoim miejscu... chociazby...
reklama
Ann89
Jakbym słyszała mojego hehe, ja nadal jestem w zawieszeniu, ani w tą ani w drugą się nie chce nastawiać.To jedziemy na tym samym wózku [emoji123][emoji23]
Powiedziałam Narzeczonemu niedawno i się od razu rozryczałam. Pocieszał mnie, że to nie jest powiedziane i z góry założone, że tym razem się nie uda też i trzeba być dobrej myśli.
A Ty już masz dzieci?
Ja na ten moment jestem jeszcze oszołomiona i nie wiem, co myśleć. Ze skrajności w skrajność popadam.
Poprzednia ciąże byłam też na Acardzie no i on nie pomógł.
Tak, mam synka 6letniego. Dla mnie jest takim cudem bo rok wcześniej straciłam córeczkę w 28tc. I to co przeżywałam w ciąży z nim to nikomu nie życzę, normalnie panika level nieskończoność ale wszystko się udało i skończylo dobrze. Dlatego wiem że czasem po burzy wychodzi słońce [emoji8] od tego momentu były dwie kolejne burze wiec teraz znów kolej na slonce [emoji23]
Mam nadzieję że ten acard pomoze, w każdym razie na pewno nie zaszkodzi.