reklama
moniczka2609
Fanka BB :)
Chłopcy to takie cycusie mamusi [emoji16] mój jest bardzo przywiązany do mnie bo karmiłam go piersią 2 lata [emoji3]Ja bym chciała 2 chłopca....nie zapeszajac czuje że tak będzie
Ja pierwszą chciałam dziewczynkę, ale czułam chłopca jeszcze przed usg, później chciałam drugiego chłopca ale miałam przeczucie na dziewczynkę już nawet z imieniem teraz chyba chciałabym dziewczynkę, przeczucie mam na dziewczynkę, mój syn chciałby siostrę, bo mówi, że będzie miał "swoje dziewczyny" ale na ten moment nie chcę znać płci, może mi się odmieni potem, ale teraz jestem za niespodzianką
1016lew
Super wyniki!!! Gratuluje na kiedy termin?
Na 20stego
Ann89
Kochanie ja w ciąży z synem usłyszałam serduszku w 8tc, przez ten czas żyłam w niepewnościDziewczyny bylam w nocy na SOR, zrobili mi pierwsze usg, 5t5d od OM na usg widoczny pęcherzyk 13 mm, zarodka poki co brak. Czy to normalne? Przy jakiej wielkości pęcherzyka widać zarodek?
Ann89
Monia a drugie? Bo przecież bliźniaki będąJa czuję że dziewczynka z synem mi się sprawdziło
Mi się marzy córcia, ale o tym wszystkim to już dla mnie nie ważna płeć tylko żeby był maluszek. Przyjmę wszystko, i chlopca i dziewczynkę [emoji23]
moniczka2609
Hahaha nawet mi nie mów nastawiam się na jedno i w tej świadomości na pewno będę żyć do 17.01 [emoji23][emoji23] a czy się coś później zmieni to się okaże [emoji16]Monia a drugie? Bo przecież bliźniaki będą
Ania23081991
Gratulacje dla wszystkich nowych wrześniowych mamusiek wczoraj zrobiła betę z ciekawości (5 tydzień +1) i wyszła mi ponad 5.000. Niestety robiłam u męża w pracy i wynik pokazał się zakresowo A nie jako dokładna liczba. Wizytę u gina mam 17 stycznia więc czekam. Jestem na urlopie do poniedziałku ale chyba wybiorę się na l4 bo nie za bardzo uśmiecha mi się w taką zimę codziennie dojeżdżać do pracy autobusem po 50 minut. Poza tym spanie to moja nowa pasja i ciężko byłoby wytrzymać 8h przed komputerem w skupieniu A to u mnie konieczne. A jak u Was? Pracujecie dzielnie?
Super wynik ja pracuję, ale samopoczucie coraz gorsze...jeszcze robotę za dwóch muszę robić, bo mi koleżankę zabrali na inną maszynę...ehh... pracuje w drukarniGratulacje dla wszystkich nowych wrześniowych mamusiek wczoraj zrobiła betę z ciekawości (5 tydzień +1) i wyszła mi ponad 5.000. Niestety robiłam u męża w pracy i wynik pokazał się zakresowo A nie jako dokładna liczba. Wizytę u gina mam 17 stycznia więc czekam. Jestem na urlopie do poniedziałku ale chyba wybiorę się na l4 bo nie za bardzo uśmiecha mi się w taką zimę codziennie dojeżdżać do pracy autobusem po 50 minut. Poza tym spanie to moja nowa pasja i ciężko byłoby wytrzymać 8h przed komputerem w skupieniu A to u mnie konieczne. A jak u Was? Pracujecie dzielnie?
Ostatnia edycja:
reklama
Ania23081991
Bije się z myślami co zrobić ale chyba najważniejsze w tym momencie jest moje dobre samopoczucie. Wiem że mnóstwo dziewczyn pracuje praktycznie do końca ciąży ale ja chyba tego nie widzę chociaż nie mogę narazie narzekać na jakieś okropne przypadłości.