Super wyniki!!! Gratuluje na kiedy termin?Hej wyszła mi dziś beta 804 a pierwsza 2.01 - 226. A tak się stresowałam. W pon zapisze się do ginekologa
reklama
ens93
Zaciekawiona BB
Ja też nie robiłam czekam na wizytęA ja nie zrobiłam wcale bety [emoji85][emoji85]
Czerwonatruskawka
Zaciekawiona BB
Niestety nie wiem bo testy owulacyjne,za bardzo mi nie wychodzily, a przy mierzeniu temperatury zaobserwowalam dwa skoki wzrostu ale obstawiam 15-17 dc.Jasne rozumiem ale na tak wczesnym etapie malo kiedy widać coś więcej
Wiec badz dobrej mysli i wytrzymaj jeszcze pare dni, tydzień.
Wiesz dokladnie kiedy byla owulacja?
To policz sobie 21 dni od tego 17 go i wyjdzie ci kiedy zaczyna bić serduszko. wez jednak pod uwage ze jakość sprzetu tez gra duża role i przy starszym sprzęcie nie zobaczysz tak szybko nic poza kropeczka.Niestety nie wiem bo testy owulacyjne,za bardzo mi nie wychodzily, a przy mierzeniu temperatury zaobserwowalam dwa skoki wzrostu ale obstawiam 15-17 dc.
To też tak łatwo nie jest ja byłam dokładnie w 21 dc i zarodek było widać 2 mm...ale serca niet, ginka powiedziała że jeśli zarodek ma 3-4 mm to może coś będzie widać, a sprzęt ma dość nowy, ale najpewniejszy jest 7-8 tc bo każdy dzidziuś inaczej się zadomawia tak mi mowilaTo policz sobie 21 dni od tego 17 go i wyjdzie ci kiedy zaczyna bić serduszko. wez jednak pod uwage ze jakość sprzetu tez gra duża role i przy starszym sprzęcie nie zobaczysz tak szybko nic poza kropeczka.
Moja kropeczka miala niecałe 0,5 cm właśnie w 6 i 6 wiec to by sie zgadzalo.To też tak łatwo nie jest ja byłam dokładnie w 21 dc i zarodek było widać 2 mm...ale serca niet, ginka powiedziała że jeśli zarodek ma 3-4 mm to może coś będzie widać, a sprzęt ma dość nowy, ale najpewniejszy jest 7-8 tc bo każdy dzidziuś inaczej się zadomawia tak mi mowila
Ginekolodzy zawsze mowa ze lepiej w 7-8 tyg zeby zaoszczędzić stresu ale malo kto tyle wytrzymuje
Dokladnie ja idę w poniedziałek prywatnie bo byłam dzisiaj na pomocy doraźnej tak mnie pachwina boli...i okazało się że mam węzeł chłonny powiększony 1,5-2 cm najprawdopodobniej coś z pęcherzem (a coś czuję że i zapalenie jest )i kazał skonsultowac u ginekologa....dobre to że może coś więcej zobacze a miałam iść 16.01ehh....Moja kropeczka miala niecałe 0,5 cm właśnie w 6 i 6 wiec to by sie zgadzalo.
Ginekolodzy zawsze mowa ze lepiej w 7-8 tyg zeby zaoszczędzić stresu ale malo kto tyle wytrzymuje
Ostatnia edycja:
Lovi23
Fanka BB :)
Wybiorę się jakoś 7/8tc nie chce mi się co chwilę biegać [emoji16]Bardzo ok!!! Moje gratulacje raz jeszcze
Kiedy wizyta ?
Macie jakieś przeczucia co do płci???
moniczka2609
Fanka BB :)
Ja czuję że dziewczynka z synem mi się sprawdziłoWybiorę się jakoś 7/8tc nie chce mi się co chwilę biegać [emoji16]
Macie jakieś przeczucia co do płci???
reklama
Ja bym chciała 2 chłopca....nie zapeszajac czuje że tak będzieJa czuję że dziewczynka z synem mi się sprawdziło