reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Jasne rozumiem ale na tak wczesnym etapie malo kiedy widać coś więcej :)
Wiec badz dobrej mysli i wytrzymaj jeszcze pare dni, tydzień.
Wiesz dokladnie kiedy byla owulacja?
Niestety nie wiem bo testy owulacyjne,za bardzo mi nie wychodzily, a przy mierzeniu temperatury zaobserwowalam dwa skoki wzrostu ale obstawiam 15-17 dc.

Niestety nie wiem bo testy owulacyjne,za bardzo mi nie wychodzily, a przy mierzeniu temperatury zaobserwowalam dwa skoki wzrostu ale obstawiam 15-17 dc.
To policz sobie 21 dni od tego 17 go i wyjdzie ci kiedy zaczyna bić serduszko. :) wez jednak pod uwage ze jakość sprzetu tez gra duża role i przy starszym sprzęcie nie zobaczysz tak szybko nic poza kropeczka.

To policz sobie 21 dni od tego 17 go i wyjdzie ci kiedy zaczyna bić serduszko. :) wez jednak pod uwage ze jakość sprzetu tez gra duża role i przy starszym sprzęcie nie zobaczysz tak szybko nic poza kropeczka.
To też tak łatwo nie jest:p ja byłam dokładnie w 21 dc i zarodek było widać 2 mm...ale serca niet, ginka powiedziała że jeśli zarodek ma 3-4 mm to może coś będzie widać, a sprzęt ma dość nowy, ale najpewniejszy jest 7-8 tc bo każdy dzidziuś inaczej się zadomawia tak mi mowila;)

To też tak łatwo nie jest:p ja byłam dokładnie w 21 dc i zarodek było widać 2 mm...ale serca niet, ginka powiedziała że jeśli zarodek ma 3-4 mm to może coś będzie widać, a sprzęt ma dość nowy, ale najpewniejszy jest 7-8 tc bo każdy dzidziuś inaczej się zadomawia tak mi mowila;)
Moja kropeczka miala niecałe 0,5 cm właśnie w 6 i 6 wiec to by sie zgadzalo.
Ginekolodzy zawsze mowa ze lepiej w 7-8 tyg zeby zaoszczędzić stresu :) ale malo kto tyle wytrzymuje :p

Moja kropeczka miala niecałe 0,5 cm właśnie w 6 i 6 wiec to by sie zgadzalo.
Ginekolodzy zawsze mowa ze lepiej w 7-8 tyg zeby zaoszczędzić stresu :) ale malo kto tyle wytrzymuje :p
Dokladnie:) ja idę w poniedziałek prywatnie bo byłam dzisiaj na pomocy doraźnej tak mnie pachwina boli...i okazało się że mam węzeł chłonny powiększony 1,5-2 cm najprawdopodobniej coś z pęcherzem (a coś czuję że i zapalenie jest:( )i kazał skonsultowac u ginekologa....dobre to że może coś więcej zobacze a miałam iść 16.01;)ehh....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry