reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny, tez macie taki problem z cera?
Ja wyglądam jak nastolatka, powychodzilo mi tyle pryszczy :( nie mogę na siebie patrzeć w lustrze [emoji23][emoji23]

Dzień dobry ;)
@moniczka2609 Gratuluję
@Klauduśka23 ja za to mam cerę sucha jak pieprz , pryszczy nigdy nie miałam ,za to nie raz schodziła mi skóra .. Nie wiem co lepsze :p
Ja nadal nie mam okresu.. więc ciągle nadzieja jest.
Idę jedzonko szykować dopóki mi sie jeszcze chcę
@Aneta.sz powodzenia następnym razem ... Uda się , ja jeszcze czekam

Dzień dobry ;)
@moniczka2609 Gratuluję
@Klauduśka23 ja za to mam cerę sucha jak pieprz , pryszczy nigdy nie miałam ,za to nie raz schodziła mi skóra .. Nie wiem co lepsze :p
Ja nadal nie mam okresu.. więc ciągle nadzieja jest.
Idę jedzonko szykować dopóki mi sie jeszcze chcę
@Aneta.sz powodzenia następnym razem ... Uda się , ja jeszcze czekam

Mi czasem przed okresem wyskoczył jeden, no góra dwa. A teraz jakaś tragedia [emoji23] mąż wciąż się ze mnie nabija [emoji23]

reklama
dzięki za miłe słowa nie martwie się chciaż się cieszyłam że tak z zaskoczenia będzie bo nie planowalismy jeszcze 3 dziecka, a raczej planowaliśmy zacząc starania za jakieś 3 m-ce. przy poprzednich ciążach udawało się w 1 cyklu i troszkę liczę że tym razem też tak będzie. życzę wam wszystkim spokojnej ciąży i bez mdłości

Do góry