reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Ja też dołączę[emoji14]. U mnie już ciąża potwierdzona przez USG w 4 tc+2 dni(piatek)....Pęcherzyk narazie 4 mm...w środę kolejne USG...mam nadzieję że wszystko będzie ok i bąbelek przybierze na mm [emoji4] ja mam termin na 4.09 według OM(28.11 ostatnia). Po 8 latach stwierdziłam że już czas na 28-)i udało się w 1 msc starań....

Ja mam wizytę w czwartek, będę wtedy w 5tc i jestem ciekawa czy coś zobaczę.. Strasznie się stresuje..

Hej, jestem tu całkiem nowa, nieśmiało dołączę ;)
Termin z OM wypada na 01.09.19r. zobaczymy co ustali moja doktor :)
20181230_085212.jpg

Część dziewczyny ;) lukam tu do Was bo 3 dni okres mi sie spóźnia ,test zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki i negatywny ..czekam teraz co dalej będzie okres ,czy nie. Nie wiem kiedy testować ponownie ,pewnie nie wytrzymam i po sylwestrze hih. Jest to mój pierwszy miesiąc starań bez wkładki. Jestem niecierpliwa już bym chciała wiedzieć

Część dziewczyny ;) lukam tu do Was bo 3 dni okres mi sie spóźnia ,test zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki i negatywny ..czekam teraz co dalej będzie okres ,czy nie. Nie wiem kiedy testować ponownie ,pewnie nie wytrzymam i po sylwestrze hih. Jest to mój pierwszy miesiąc starań bez wkładki. Jestem niecierpliwa już bym chciała wiedzieć
Hej. Ja mam to samo. Też pierwszy cykl starań i nie mogę wytrzymać do testowania, tyle ze ja czekam na okres do 08.01. Kupe czasu :/

reklama
Hej. Zrób bete :D ja już bym była dawno po [emoji23] a co do testu to polecam test z rosmanna bo mi wyraźniej pokazuje niż dzień później pink test który jest niby czulszy

Do góry