Mocno trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku [emoji4]Dziękuję! Jednak poki co zamiast radości sa obawy czy nie powtórzy sie sytuacja sprzed kilku miesięcy...
reklama
Klauduśka23
Fanka BB :)
Dziękuję! Jednak poki co zamiast radości sa obawy czy nie powtórzy sie sytuacja sprzed kilku miesięcy...
Mam te same obawy. Tez poroniłam ale w lutym tego roku.. Póki co trzeba być dobrej myśli [emoji4]
Czerwonatruskawka
Zaciekawiona BB
Witam, u mnie beta w ciagu dwoch dni wzrosta o 100 proc wiec jest niezle. Wynik z dzisiaj to 1 460. Tylko od kilku dni okresowo kłuje mnie z jewej strony jakby jajnik. Co może byc przyczyną?Mam te same obawy. Tez poroniłam ale w lutym tego roku.. Póki co trzeba być dobrej myśli [emoji4]
Klauduśka23
Z tego co się orientuje to na początku ciąży takie kłucia i lekkie bóle to normalne tez co jakiś czas coś czuje. Najgorzej jest wieczorem, ale wtedy idę się położyć i jest w miarę ok
Ja też dołączę. U mnie już ciąża potwierdzona przez USG w 4 tc+2 dni(piatek)....Pęcherzyk narazie 4 mm...w środę kolejne USG...mam nadzieję że wszystko będzie ok i bąbelek przybierze na mm ja mam termin na 4.09 według OM(28.11 ostatnia). Po 8 latach stwierdziłam że już czas na 2i udało się w 1 msc starań....
Klauduśka23
Witamy wszystkie nowe mamusie [emoji3] widzę, ze na powolutku przybywa
reklama