Czesc dziewczyny. Zajrzalam co u Was slychac, a tu nikogo nie ma[emoji28] macie jakies prywatne forum? Tutaj czy gdzie Was szukac? Buziaki
Dopisuje cię, jak tylko admin cie dopisze wysle ci wiadomość prywatną z linkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc dziewczyny. Zajrzalam co u Was slychac, a tu nikogo nie ma[emoji28] macie jakies prywatne forum? Tutaj czy gdzie Was szukac? Buziaki
Dopisuje cię, jak tylko admin cie dopisze wysle ci wiadomość prywatną z linkiem
Adrian ładniejsze. Mój miał mieć na imię Filip, Leon, Olaf, Piotruś lub Kubiś. A wyszła Maja.Cześć, mam dylemat, zastanawiam się nad imieniem dla syna...
Co myślicie o imionach Robert i Adrian?
Cześć jestem tutaj nowa, zaglądałam na początku i zostałam troszkę w tyle aktualnie 19t 4d, czekamy na naszego synka-termin 08.09.2019, narazie wszystko przyjemne i bez większych kłopotów przygarniecie?
Ja córę. Jestem o tydzień w tyle za Tobą a termin mam na 18.09. I tak samo przyjemnie bez problemów. Oby tak dalej. A jak z ruchami dzidziusia czujesz coś ? To pierwsza ciaza?
[/QUOTE
Ruchy czuję już codziennie, coraz mocniejsze tak, to moja pierwsza ciążaJa córę. Jestem o tydzień w tyle za Tobą a termin mam na 18.09. I tak samo przyjemnie bez problemów. Oby tak dalej. A jak z ruchami dzidziusia czujesz coś ? To pierwsza ciaza?
Już nie mogę się doczekać jak u Ciebie z wagą?