Akacha
Fanka BB :)
Ja pierwszą wizytę umowilam dopiero na 24.01Wy już dziewczyny kolejne wizyty umówione a ja pierwsza dopiero w czwartek mam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pierwszą wizytę umowilam dopiero na 24.01Wy już dziewczyny kolejne wizyty umówione a ja pierwsza dopiero w czwartek mam...
Nie no właśnie pisałam kilka postów wyżej, że idę w czwartek dopiero [emoji6]A byłaś w ogóle na jakieś?
A kiedy się dowiedziałaś o ciąży?Ja pierwszą wizytę umowilam dopiero na 24.01
Hej dziewczyny!
Chyba dołączę do Was test (a nawet 3) wykonałam wczoraj. Wizytę mam umówioną na środę, a już się nie mogę doczekać potwierdzenia z ostatniej @ wynika, że jestem w 4 tygodniu i 5 dniu, czyli termin porodu 16 września.
Też bym się wstrzymała chociaż tydzieńHej dziewczyny!
Chyba dołączę do Was test (a nawet 3) wykonałam wczoraj. Wizytę mam umówioną na środę, a już się nie mogę doczekać potwierdzenia [emoji14] z ostatniej @ wynika, że jestem w 4 tygodniu i 5 dniu, czyli termin porodu 16 września.
Nie spodziewam się za wiele, po prostu był wolny termin, chcę iść się upewnić, zobaczymy co będzie dalejKochana, ale wiesz, że na usg nic nie będzie widać? Ew. może na dobrym sprzęcie mini pęcherzyk, ale nie spodziewałabym się za wiele.