reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

@Kattee widzę, ze masz juz doświadczenie brzuszka latem.. Jak wspominasz ciążę w upały?
Ja moje urodziłam w czerwcu i marcu ale pierwszej ciąży kompletnie nie kojarzę na końcówce [emoji849]
Ja obie ciąże zimowe i rodziłam w marcu. Tez jestem ciekawa jak to latem chodzić. Chyba w domu się zaszyć i spać lipiec i sierpień jak niedźwiedź heheh
Ale ogólnie dzień dłuższy i bardziej męczący ciąża się pewnie będzie wlokła w nieskończoność

reklama
No ja rodziłam w październiku i faktycznie cały sierpień i wrzesień który był mega ciepły to było wyzwanie ale z drugiej strony można było chodzić w lekkiej sukience i klapkach :p

@czarnulka28 tego właśnie się obawiam, ja mam plus taki ze mieszkanie mam dość zacienione więc stosunkowo chłodno mamy... W ogrodzie basen rozkładamy i cyk.. Gorzej tylko teraz po tej drabince wejść [emoji23]
Boję się jeszcze, ze z domu będę wyskakiwac tylko rano by pranie wywiesic i wieczorem, zeby nacieszyć się świeżym powietrzem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja rodziłam 25 lipca i fakt całe lato było mega gorące wtedy i większość spędziłam w cieniu lub w domu, bo ciężko było czasem gdzieś wyjść bo mi się moment robiło bardzo duszno i musiałam gdzieś usiąść.

No ja rodziłam w październiku i faktycznie cały sierpień i wrzesień który był mega ciepły to było wyzwanie ale z drugiej strony można było chodzić w lekkiej sukience i klapkach :p
Przez tą ciążę moje hormony tak oszalały że ja całe lato to bede giry tylko golić a nie cieszyć sie z tych sukienek[emoji23][emoji23][emoji23]
Wyprawkę chyba zaczne od maszynek do golenia[emoji23][emoji23][emoji23]

Hahaha, myslalam ze tylko ze mnie taka małpa sie zrobiła. Juz wcześniej bylam wlochata, ale teraz to masakra. Caly bebol w klakach.
Przez tą ciążę moje hormony tak oszalały że ja całe lato to bede giry tylko golić a nie cieszyć sie z tych sukienek[emoji23][emoji23][emoji23]
Wyprawkę chyba zaczne od maszynek do golenia[emoji23][emoji23][emoji23]

Hahaha, myslalam ze tylko ze mnie taka małpa sie zrobiła. Juz wcześniej bylam wlochata, ale teraz to masakra. Caly bebol w klakach.
No ja właśnie nie mialam żadnego problemu z owlosieniem a teraz? MAAASAAAKRA... Nogi, okolice bikini i pachy wszystko czarne i gęste po 4dniach [emoji23][emoji43][emoji43] a kiedyś na luzaczku raz na tydzień male golenie, wlosy jasne aah[emoji20]

Ja już po wizycie krwiak się wchłonął i koniec celibatu hahaha [emoji23] mały skarb uparty i leniwy nie chciał się obrócić żeby zmierzyć NT ale wizyta następna 1.04 . Pytałam się o to moją rwe kulszową to powiedziała że to normalne w ciąży bo jest na to ucisk

reklama
Ja już po wizycie krwiak się wchłonął i koniec celibatu hahaha [emoji23] mały skarb uparty i leniwy nie chciał się obrócić żeby zmierzyć NT ale wizyta następna 1.04 . Pytałam się o to moją rwe kulszową to powiedziała że to normalne w ciąży bo jest na to ucisk
nie wiem, czy przegapilam, ale czy mozesz więcej napisać o tej rwie? Mam kłucie w obu bokach od przedwczoraj i juz mam dość.

Do góry