Mam już parke więc choć po cichu liczyłam na córkę to chłopak też jest spoko, najważniejsze aby zdrowe [emoji4]Gratulacje!!! Boziu sami synowie prawie[emoji16] cieszysz się?
reklama
Baciombre1984
Fanka BB :)
Witam z gratuluję chłopców i wspaniałych wieści z wizyt ja zmykam na badania do laboratorium, jak się dziwnie stresuje
Ann89
Natalka gratuluję [emoji8] jak fajnie widać dzidziolka na tym ekranie [emoji6]Byłam wczoraj na prenatalnych. Jest syn. Z om termin na 8.09 A z wczorajszego usg na 2.09. Skakał jak pilka więc w 3d nie dało się zdjęcia zrobić [emoji23] zdrowy i mocno aktywny dzieciak. Miałam na 17.30 weszłam o 18.30 A wyszłam o 19.45 [emoji28]Zobacz załącznik 946584
Ile masz wpisane w pomiarze NT ma usg?
Agnieszka kw
Madeline robiony jest test obciążenia glukozą chyba od 24 tygodnia ciąży. Polega na tym, że mierzą Twój poziom cukru we krwi przed i dwie godziny (jest też wersja taka, że godzinę i dwie) po wypiciu roztworu glukozy. Ale jeśli wcześniej czujesz, że jest coś nie tak, to powiedz lekarzowi. Ja mając już zdiagnozowaną cukrzycę na czczo miałam zawsze świetne wyniki, więc bez tego badania niczego by u mnie nie wykryli. Teraz też chcę się wybrać wcześniej.
Baciombre1984
Ja byłam skierowana w 5tc i wyszła mi cukrzycaMadeline robiony jest test obciążenia glukozą chyba od 24 tygodnia ciąży. Polega na tym, że mierzą Twój poziom cukru we krwi przed i dwie godziny (jest też wersja taka, że godzinę i dwie) po wypiciu roztworu glukozy. Ale jeśli wcześniej czujesz, że jest coś nie tak, to powiedz lekarzowi. Ja mając już zdiagnozowaną cukrzycę na czczo miałam zawsze świetne wyniki, więc bez tego badania niczego by u mnie nie wykryli. Teraz też chcę się wybrać wcześniej.
Chyba 2.0Natalka gratuluję [emoji8] jak fajnie widać dzidziolka na tym ekranie [emoji6]
Ile masz wpisane w pomiarze NT ma usg?
reklama