A ty miałaś mieć lux med, prawda? To jak chcesz chodzić co chwilę na usg?Hahahaha no właśnie chyba ja tak samo
Jejku, ponad miesiąc go nie widziałam ostatnio miał 13mm a teraz jest juz z 5 razy pewnie większy Teraz jak już od marca będę miała pełny pakiet to będę co chwila na usg chodzić Ale ten stres, wiecie najbardziej się boje tego, że poroniłam bezobjawowo.... i że nie usłyszę serduszka... Jejku takie głupoty do głowy mi przychodzą aż mi głupio ale do czwartku na pewno mi nie przejdą te obawy. Ale na samą myśl ze stresu już mnie kręci w żołądku pewnie całej nocy przed nie prześpię
reklama
Ania23081991
Fanka BB :)
Ja też dziś po prenatalnych. Wyszły super. Wszystko na miejscu i dobrze się rozwija. Ryzyka trisomii wyszły malutkie więc nie robię testu pappa. Poza tym po licznych namowach Pani doktor Okruszek pokazał kim jest i....Mamy chłopca mąż mówi że wiedział od początku, ja jeszcze nie wierzę.
Koko88
Jej dziewczyny! Gratuluje udanych wizyt i badań prenatalnych! u mnie tez już potęguje się schiz, wizyta pojutrze. Już odliczam bo tak bardzo dłużyły mi się te 3 tygodnie.. na prenatalnych będę 11+4 (tak mnie zapisała genialna rejestratorka) wiec nie nastawiam się na wieści o płci..
moniczka2609
Ja dziś miałam 11+4 i się dowiedziałam, że chłopiec [emoji3] więc nie nastawiaj się na to, że się nic nie dowieszJej dziewczyny! Gratuluje udanych wizyt i badań prenatalnych! u mnie tez już potęguje się schiz, wizyta pojutrze. Już odliczam bo tak bardzo dłużyły mi się te 3 tygodnie.. na prenatalnych będę 11+4 (tak mnie zapisała genialna rejestratorka) wiec nie nastawiam się na wieści o płci..
moniczka2609
Tu mój bąbelek pokazał się pięknie z profilu [emoji3] całe 5,5 cm
moniczka2609
Z kuzynka stwierdzilyśmy, że stworzymy drużynę piłkarską. Mamy synów co mają po 2,5 roku i teraz ona z terminem na lipiec, a ja na wrzesień i też dwóch chłopców będzie [emoji23]
reklama