reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Cześć wszystkim
Witamy się w 10 tyg jutro wizyta trochę sie boimy bo to nasza trzecia ciąża po stracie
Na pokładzie mamy już 2,5 letnia dziewczynkę
Pozdrawiam i podczytuje Was namiętnie!

reklama
Cześć!
Ja już tez po prenatalnych ;) wszystko w porządku, wszystko na swoim miejscu- pobrali krew- wynik do 2 tyg(nawet nie wiedziałam, że jak na NFZ, to pobierają).
przyzierność 2- lekarz powiedział, że wszystko dobrze.Kość nosowa widoczna. Maluszek ma już 7,2
No i uwaga!
Prawdopodobnie 2 chłopak

Załączniki

• E23203BA-2AD9-4245-81CB-19781B8DC773.jpeg
    E23203BA-2AD9-4245-81CB-19781B8DC773.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 96
Ostatnia edycja:
Cześć!
Ja już tez po prenatalnych ;) wszystko w porządku, wszystko na swoim miejscu- pobrali krew- wynik do 2 tyg(nawet nie wiedziałam, że jak na NFZ, to pobierają).
przyzierność też mi wyszła 2- ale lekarz powiedział, że wszystko dobrze. Kość nosowa widoczna. Maluszek ma już 7,2
No i uwaga!
Prawdopodobnie 2 chłopak
Gratulacje kochana, czyli na razie przewaga chłopców u nas na forum [emoji3]
Ja za dwa dni, rany ale stres hehe

Cześć!
przyzierność też mi wyszła 2- ale lekarz powiedział, że wszystko dobrze. Kość nosowa widoczna. Maluszek ma już 7,2
No i uwaga!
Prawdopodobnie 2 chłopak

no to mamy większość chłopców na razie :) Gratulacje przede wszystkim dobrych wyników

@EwamamaHani , witaj :) u nas juz teraz same dobre wieści :)

Cześć!
No i uwaga!
Prawdopodobnie 2 chłopak
Gratulacje !!! To większość chłopców jak na razie. Ale już duży!

Zazdroszczę Wam dziewczyny wizyt i bardzo gratuluję. Ja dopiero w piątek mam wizytę i normalnie świruję. Od kilku lat biorę leki na nadciśnienie. Teraz mam zmienione na dopegyt ale teraz jest niskie. No i glukoza wyszła podwyższona. Pewnie w piątek dostanę skierowanie na krzywą i zobaczymy co dalej.

reklama
Gratuluję wizyt. Super że ostatnio pojawiają się już tylko te dobre informacje:) Ja wczoraj rozpoczęłam 13 tydzień i moje objawy minęły jak ręką odjął:) wczoraj cały dzień chodziłam jak nakręcona. Mam nadzieję że teraz już będzie tylko lepiej:)

Do góry