reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

pamietaj, prosze, tylko zeby nie robić sobie ust. Poprawianie wyrazu czoła czy okolic oczu rozumiem, ale powiększania ust juz nie. Jak widzę te sztuczne baby, to aż mi smutno, ze to sobie robią
Oj tam hehehehe nie robię z siebie glonojada ale mam ładne paryskie usta które poprawiam bo moja dr od ust nie robi glonów tylko uwidacznia ich piękno

reklama
Oj tam hehehehe nie robię z siebie glonojada ale mam ładne paryskie usta które poprawiam bo moja dr od ust nie robi glonów tylko uwidacznia ich piękno
o Boże, nie :( moje 3 kuzynki maja zrobione usta, każda twierdzi, ze delikatnie, ale wszyscy widza te niebaturalnosc. Najgorsze, ze ich mężom się podoba. Pokaz co to sa paryskie usta? :p

Współczuję. Bo i tak uważam ze kobieta w ciąży duzo musi sobie odmawiać a co dopiero jak właśnie do tego alergie dochodzą...
Nie ja już się przyzwyczaiłam ze nie pije mleka. Czekoladę pochłaniam heheh mi nie szkodzi ale w ciąży wole się wystrzegać. Wiem na co moje dzieci były uczulone jął były małe i terez w ciąży będę starała się tego wystrzegac. Zobaczymy jak to wpłynie na wagę malucha. Na razie jest chyba ok skoro jest taki duży. I może właśnie temu ze mało jjem ze mecze się a resztę zzrzygam hehehe.

o Boże, nie :( moje 3 kuzynki maja zrobione usta, każda twierdzi, ze delikatnie, ale wszyscy widza te niebaturalnosc. Najgorsze, ze ich mężom się podoba. Pokaz co to sa paryskie usta? :p
To rodzaj kształtu. Może kiedy wstawię zdjęcie swoich ale się wstydzę trochę hehe. Wpisz w internecie pierwsze co wyskoczy to moja dr ona takie robi. Jak masz FB będziesz mogła zobaczyć jej prace

Właśnie zjadłam sobie trzy cukierki galaretki takie super słodko kwaśne bo ogólnie mam ciagle ochotę na kwasy i mały tak kopał już tak mocno mocno no aż mi łzy pociekły ze szczęścia

Czarnulka nie będę się kłócić, każdy robi jak uważa:) też mam dziecko alergika ze skazą białkową, męża alergika i chodzę do alergologa ;) rozumiem i szanuje Twoje zdanie, ale to nie znaczy że się z nim zgadzam ;)

To rodzaj kształtu. Może kiedy wstawię zdjęcie swoich ale się wstydzę trochę hehe. Wpisz w internecie pierwsze co wyskoczy to moja dr ona takie robi. Jak masz FB będziesz mogła zobaczyć jej prace
napisałam usta paryskie, wyskoczyła takie wyniki, ze aż sie wystraszylam :p

reklama
no wlasnie rzecz w tym, ze jak młoda dziewczyna to jakoś i organizm lepiej hmm... przyjmuje ciąże, ze tak to ujme.
Ja właśnie kocham sushi i tatara i cierpię, ze nie mogę jeść.

U nas gotuje mąż, pysznie gotuje, ale w a weekendy nam sie nie chce, a w tygodniu zawsze co najmniej 1 dzień sie znajdzie ze albo mąż musi zostać dluzej w pracy albo ja i wtedy spotykamy sie od razu w restauracji. Tylko teraz mamy ograniczony wybór, bo tego i tamtego nie mogę.
A o co chodzi z tymi cutrusami? To one powodują alergie? Nikt mi nic nie mówił i jem pomarańcze i mandarynki tonami

Ja jem sushi z pieczonym lososiem i pieczonym wegorzem. Pycha

Do góry