A robisz takie coś sama. Z pieczonym musi być pyszne ja mam słabość do łososia jedyna ryba która jjem
Nie ,tylko w restauracji i zawsze mowie takie dobrze wypieczone dla kobiety w ciazy poprosze [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A robisz takie coś sama. Z pieczonym musi być pyszne ja mam słabość do łososia jedyna ryba która jjem
Dokładnie. Trzeba się czasami wczuc żeby rozróżnić.Ja w pierwszej ciąży nie od razu zorientowałam się, że te bąbelki w brzuchu to ruchy dziecka. Dopiero jak były już mocno wyczuwalne, to pomyślałam, że już wcześniej coś czułam, ale nie wiedziałam, że to to
Ja tez jestem zaskoczona pozytywnie ze taka mloda dziewczyna i tak mądrze mowi teraz modziez ma troche inne wartosci, w negatywnym tego slowa znaczeniu
Klaudia nie ma rzeczy niemożliwych wiem na swoim przykładzieTylko ze ja jestem w 12 tygodniu i wyczytałam ze właśnie nie jest to możliwe, chociaz byly tez sprzeczne informacje. Ciekawa jestem 3 razy czulam cos takiego, tez na wieczór i tylko w jednej pozycji jak próbowałam zasnąć
@Klaudia278 mądra kobieta z Ciebie! Piąteczka i podpisuje się pod każdym słowem!
Klaudia miałam zapytać ile masz lat? Chyba jesteś bardzo młoda skoro Twoja mama ma 36?Jesteś w wieku mojej mamy i zawsze tak mne wkurza jak to słyszę. Przeciez to taki fajny wiek... moja mama również przezywa "zmarszczki i ciało, nie te" tylko szkoda ze tylko ona je widzi. Jest na prawde piekna kobieta i jest to opinia nie tylko moja a wiekszosci. Założę się ze i z Wami jest tak samo, jak z większością kobiey. Zauwazylam ze kobiety sa strasznie dla siebie surowe. Serio, nigdy nie slyszalam z ust faceta ze jest za stary albo ze ma zmarszczki, bo maja to najzwyczajniej gdzies i rzeczywiście nikt nie zwraca na to uwagi. Za to mój tato, znowu przeciwieństwo mamy. Ma 41 lat i zachowuje sie jak 20 latek, mowi ze tak sie czuje i przede wszystkim jest szczesliwy
Ja mam 21, to moja mama mnie młodo urodziła. Miała 15 lat, moze ona troche sie tego wstydzi ale ja jestem cholernie dumna, bo nie spanikowała i dała sobie radę. Mam swoje wady, ale uwazam ze dobrze mnie wychowała, mialam w niej nie tylko mame ale i przyjaciółkę ktora mnie zawsze zrozumie. Do teraz tak zostałoKlaudia miałam zapytać ile masz lat? Chyba jesteś bardzo młoda skoro Twoja mama ma 36?
Wow. Ale i tak jesteś młodziutka. Super ja bym chciała być jeszcze taka młoda. W sensie ze fajnie było kiedyś tak beztrosko.Ja mam 21, to moja mama mnie młodo urodziła. Miała 15 lat, moze ona troche sie tego wstydzi ale ja jestem cholernie dumna, bo nie spanikowała i dała sobie radę. Mam swoje wady, ale uwazam ze dobrze mnie wychowała, mialam w niej nie tylko mame ale i przyjaciółkę ktora mnie zawsze zrozumie. Do teraz tak zostało