reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
I trochę pozno, ale trzymam kciuki za wyzytujace. Tym ktore juz po gratuluje, widze same dobre wieści ♡

Dobrze wiedzieć, ja sie jutro wybieram na cytologie, w końcu moge. Bo nie mozna z plamieniem, a ja od 7 tygodnia non stop i dopiero pierwszy raz bede robić. Ciekawe co tam wyjdzie. Tak dlugo sie na cytologie czeka?
Ja też dopiero pierwsza cytologię będę miała pewnie w poniedziałek na wizycie

Cześć [emoji1] na trochę zniknęłam ... rozleniwiona jestem strasznie , jedynie weekendy bardziej zorganizowane. Już zrobiłam sobie listę rzeczy , które powinnam pozałatwiać - przede wszystkim porządek w fotkach, są u mnie i u męża na lapkach, do tego część na dysku zew. Dluższa zabawa. No ale trzeba się w końcu zmotywować a czas ucieka.
Widzę, że juz pierwszy chłopak jest - gratuluję [emoji1] i cieszę się z dobrych wynikow pierwszych badań prenatalnych.
Ja umówiłam się na prenatalne na 21 marca , tydzień wcześniej mam przyjść na bad krwi. To w ramach NFZ ze względu na wiek . Chyba męża wezmę na to prenatalne.

Ja wizytę mam dopiero 8 marca - jeszcze tyle czasu [emoji20]

Powodzenia na dzisiejszych spotkaniach z gin [emoji1]

Co do paznokci to ja robię żelowe i moja kosmetyczka też do 7 msc ciąży pracowała . Do fryzjera też chodzę ( rozjaśniam ) .

Tak w ogole to mam pytanie do mam z niedoczynnością, jak czesto chodzicie do endokrynologa? Ja bylam raz alr baba byla okropna [emoji19] wyprosila mnie z gabinetu bo ona idzie juz do domu, pomimo tego ze tak mialam umówiona wizyte i bylam nawet 20 min przed czasem i nic nie mówiła o następnej wizycie a na pewno przyszłoby się skontrolować. Jak juz tsh wroci do normy to odstawiacie eutyrox czy bierzecie cala ciążę?

Ja mam wizyte u endokrynologa 28 marca czyli za miesiac z kawalkiem. Narazie mam brac euthyrox 50 raz dziennie, a na wizyte kazala mi przyjsc z nowymi badanimi krwi TSH, ft3,ft4 i przeciwciala tarczycowe zeby potwierdzic czy mam ta chorobe hashimoto

Rozumiem, tamta kobieta zabrala mi mimo wszystko skierownie i powiedziala ze wizyta była. Wiec nawet nie mam jak do innego się zgłosić, za tydzien mam gina wiec poprosze go o nowe skierowanie.
Ja mam wizyte u endokrynologa 28 marca czyli za miesiac z kawalkiem. Narazie mam brac euthyrox 50 raz dziennie, a na wizyte kazala mi przyjsc z nowymi badanimi krwi TSH, ft3,ft4 i przeciwciala tarczycowe zeby potwierdzic czy mam ta chorobe hashimoto

reklama
Rozumiem, tamta kobieta zabrala mi mimo wszystko skierownie i powiedziala ze wizyta była. Wiec nawet nie mam jak do innego się zgłosić, za tydzien mam gina wiec poprosze go o nowe skierowanie.
Co za parszywe babsko... Zamiast pomóc kobiecie w ciąży, bo jest jakiś problem to wszystko po złości... Masakra... I jak tu być miłym dla ludzi

Do góry