Jeśli masz taką możliwość to zadzwoń do swojego gina, ale ja też bym nie ryzykowałaMam krwiaka czy to oznacza że nie mogę ? Kurde , wizytę dopiero mam za tydzień :/
reklama
U
użytkownik188836
Gość
I trochę pozno, ale trzymam kciuki za wyzytujace. Tym ktore juz po gratuluje, widze same dobre wieści ♡
Ja też dopiero pierwsza cytologię będę miała pewnie w poniedziałek na wizycieDobrze wiedzieć, ja sie jutro wybieram na cytologie, w końcu moge. Bo nie mozna z plamieniem, a ja od 7 tygodnia non stop i dopiero pierwszy raz bede robić. Ciekawe co tam wyjdzie. Tak dlugo sie na cytologie czeka?
whew_o
Zaangażowana w BB
Mówiła mi ginka żebym tylko niczego nie DźwigałaJeżeli jest krwiak to ja nawet bym nie ryzykowala z wyjazdem [emoji848] nie musisz odpoczywać?
Mamawrzesniowa
Fanka BB :)
Cześć [emoji1] na trochę zniknęłam ... rozleniwiona jestem strasznie , jedynie weekendy bardziej zorganizowane. Już zrobiłam sobie listę rzeczy , które powinnam pozałatwiać - przede wszystkim porządek w fotkach, są u mnie i u męża na lapkach, do tego część na dysku zew. Dluższa zabawa. No ale trzeba się w końcu zmotywować a czas ucieka.
Widzę, że juz pierwszy chłopak jest - gratuluję [emoji1] i cieszę się z dobrych wynikow pierwszych badań prenatalnych.
Ja umówiłam się na prenatalne na 21 marca , tydzień wcześniej mam przyjść na bad krwi. To w ramach NFZ ze względu na wiek . Chyba męża wezmę na to prenatalne.
Ja wizytę mam dopiero 8 marca - jeszcze tyle czasu [emoji20]
Powodzenia na dzisiejszych spotkaniach z gin [emoji1]
Co do paznokci to ja robię żelowe i moja kosmetyczka też do 7 msc ciąży pracowała . Do fryzjera też chodzę ( rozjaśniam ) .
Widzę, że juz pierwszy chłopak jest - gratuluję [emoji1] i cieszę się z dobrych wynikow pierwszych badań prenatalnych.
Ja umówiłam się na prenatalne na 21 marca , tydzień wcześniej mam przyjść na bad krwi. To w ramach NFZ ze względu na wiek . Chyba męża wezmę na to prenatalne.
Ja wizytę mam dopiero 8 marca - jeszcze tyle czasu [emoji20]
Powodzenia na dzisiejszych spotkaniach z gin [emoji1]
Co do paznokci to ja robię żelowe i moja kosmetyczka też do 7 msc ciąży pracowała . Do fryzjera też chodzę ( rozjaśniam ) .
U
użytkownik188836
Gość
Tak w ogole to mam pytanie do mam z niedoczynnością, jak czesto chodzicie do endokrynologa? Ja bylam raz alr baba byla okropna [emoji19] wyprosila mnie z gabinetu bo ona idzie juz do domu, pomimo tego ze tak mialam umówiona wizyte i bylam nawet 20 min przed czasem i nic nie mówiła o następnej wizycie a na pewno przyszłoby się skontrolować. Jak juz tsh wroci do normy to odstawiacie eutyrox czy bierzecie cala ciążę?
moniczka2609
Właśnie mi się udało zbadać cukier po obiedzie i wyszedł 95 mg więc chyba jest ok
Ja mam wizyte u endokrynologa 28 marca czyli za miesiac z kawalkiem. Narazie mam brac euthyrox 50 raz dziennie, a na wizyte kazala mi przyjsc z nowymi badanimi krwi TSH, ft3,ft4 i przeciwciala tarczycowe zeby potwierdzic czy mam ta chorobe hashimoto
U
użytkownik188836
Gość
Rozumiem, tamta kobieta zabrala mi mimo wszystko skierownie i powiedziala ze wizyta była. Wiec nawet nie mam jak do innego się zgłosić, za tydzien mam gina wiec poprosze go o nowe skierowanie.
Ja mam wizyte u endokrynologa 28 marca czyli za miesiac z kawalkiem. Narazie mam brac euthyrox 50 raz dziennie, a na wizyte kazala mi przyjsc z nowymi badanimi krwi TSH, ft3,ft4 i przeciwciala tarczycowe zeby potwierdzic czy mam ta chorobe hashimoto
reklama
moniczka2609
Co za parszywe babsko... Zamiast pomóc kobiecie w ciąży, bo jest jakiś problem to wszystko po złości... Masakra... I jak tu być miłym dla ludziRozumiem, tamta kobieta zabrala mi mimo wszystko skierownie i powiedziala ze wizyta była. Wiec nawet nie mam jak do innego się zgłosić, za tydzien mam gina wiec poprosze go o nowe skierowanie.