reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

@Kara88 super wieści odnośnie płci! Każda tu czeka jak na szpilkach żeby ja poznać :D
@Lovi23 to nie taki mały ten dzidziuś, prawie 5 cm człowieka ;)
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty! Samych pomyślnych wieści! :)
Ja dziś po kolejnej turze badań i taka przytulona jestem od rana.. ale może taka pogoda bo synek tez przymulony ;p

reklama
reklama
Cześć wszystkim:) Ja dziś o 9 miałam wizytę na nfz, co prawda dzidziuś jeszcze maly, bo 47mm Ale doktor już zbadał kość nosowa i ten faldek czy coś takiego, mówił że dzidziuś zdrowy i wszystko super :) wg usg 11+3. Doktor mówił, że jak chce to mogę iść jeszcze prywatnie na lepszym sprzecie sprawdzić gdzieś za tydzień jak dzidzia podrośnie troszke... :)Ale on mówi, że już widzi, że nie ma się do czego przyczepic. Także jestem spokojna.

I druga sprawa to taka, że pytałam o ten mój śluz ostatnio co u mnie wystąpił (jedna koleżanka z wątku też z tego co pamiętam miała taki śluz) więc zrobił mi cytologie. Mówił, że to infekcja. Dostałam też urosept na ten moj pecherz . W piątek idę prywatnie do swojej gin, bo ten na nfz nic mi nie przepisał więcej odnośnie tej infekcji.. chyba zapomniał:/ albo czeka na wyniki cytologi które mają być za miesiąc. [emoji57]
Dobrze wiedzieć, ja sie jutro wybieram na cytologie, w końcu moge. Bo nie mozna z plamieniem, a ja od 7 tygodnia non stop i dopiero pierwszy raz bede robić. Ciekawe co tam wyjdzie. Tak dlugo sie na cytologie czeka?

Do góry