Lovi23
Fanka BB :)
Mi też nic nie dolega... I dobrze [emoji23] Ciesz się kobieto!A masz jakieś objawy? Bo mi kompletnie nic nie jest już chyba wolałabym wymiotować cały dzień bo tak to panikuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też nic nie dolega... I dobrze [emoji23] Ciesz się kobieto!A masz jakieś objawy? Bo mi kompletnie nic nie jest już chyba wolałabym wymiotować cały dzień bo tak to panikuje
Tydzień heh ja z własnej woli umówiłam się na 17.01 a wolne jest na 9.01 [emoji3] może jakoś wytrzymamJa na razie tylko ciągnący ból i drażliwe piersi. No i popołudniowa drzemka zaliczona . Mam nadzieję, że tak zostanie, bo wymioty to dla mnie najgorsza rzecz. Zdecydowałam, że jutro wybiorę się na tą betę, w środę zrobię drugą- czekanie jeszcze ponad tydzień na ginakologa to chyba za dużo jak na moje nerwy
Ja już dawno rozpinamna początku z powodu świat, a teraz powód jest inny hehe
A z piersiami normalne, miałam tak w 1 ciąży...mnie to wogole nie bolą dziwne
To trzymamy kciuki A kiedy wyniki ?Dzień dobry Mamusie jak Wasze samopoczucia? Ja dziś pojechałam na betę, żeby mieć pewność że wszystko ok. Z objawów nadal to samo- brzuch i piersi, poza tym spokój. Miłego dnia wszystkim
Powodzenia i czekam na dobre wieści [emoji6]Ja za dwie godziny mam wizytę, 3majcie kciuki