reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Macie rację, nawet głupia widzialam te posty, bo nawet jesli sie nie odzywam to i tak wszystko czytam... Chyba serio nie radzę sobie ze strachem, caly czas w sumie sie boję, przez to chyba przestaje troche racjonalnie myśleć. Poczekam do wizyty, mam nadzieje ze będzie ok.

reklama
@pumelova no w zeszłym roku był co 3 miesiące na parę dni więc dość słabo, ale teraz od lipca do stycznia będzie cały czas. W przeciwieństwie do Polski to ma 380 dni opieki na jedno dziecko, a nie 2 tygodnie i to jeszcze płatne 80% :)

Ja godzinkę po obiadku poleze i bierzemy pieski na spacerek, bo słonko tan swieci, ze aż mi szkoda dnia[emoji295]️
Co do włosów to tez mi się mega przetłuszczają, ale widzę ze to jednak wina ciąży [emoji2] cera mi sie poprawia już, a tez miałam wysyp jak nastolatka ;/

Wizytuje jutro, żołądek mnie już boli z nerwow.. chociaż nic mnie nie boli, nie plamie, żadnych objawów niepokojących wiec chyba z maluchem tez wszystko okej [emoji177]
Miłego dnia dziewczynki [emoji8]

reklama
Do góry