justyndziuk
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biorę duphaston też... [emoji4] Jeśli mówicie, że tak się zdarza to ok, Bez sensu może panikuje... poczekam z tym do środy.Ja tak miałam i położna mnie od razu umówiła do lekarza na najbliższy termin, niby wszystko było ok ale duphaston muszę brać. Także ja bym dzwoniła.
Edit: aaa nie jak bez krwi to spoko! Źle przeczytałam, na szybko. Jak bez krwi w normalnym kolorze to myśle, ze do środy można poczekać.
W weekend właśnie ciężko znaleźć jakiegoś lekarza, musiałabym od razu na szpital jechać [emoji849]
A mnie od jakiegoś tygodnia strasznie wypadają włosy :/ strasznie mnie tez swędzi skóra głowy i robią sie nieraz jakieś krosteczki. Dzisiaj zrobię sobie turbo zabieg spa na włosy, olejowanie podwójne, postaram sie 2 razy w tyg moze coś da