reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

@Lovi23 jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości udaj się do lekarza. Niech sprawdzi czy wszystko jest w porządku.

@pumelova świetne wieści! W domku najlepiej :)

A mnie dzisiaj dopadła migrena.. [emoji45] wzięłam paracetamol, ale wątpię żeby pomógł..

reklama
Ja tak miałam i położna mnie od razu umówiła do lekarza na najbliższy termin, niby wszystko było ok ale duphaston muszę brać. Także ja bym dzwoniła.

Edit: aaa nie jak bez krwi to spoko! Źle przeczytałam, na szybko. Jak bez krwi w normalnym kolorze to myśle, ze do środy można poczekać.
Biorę duphaston też... [emoji4] Jeśli mówicie, że tak się zdarza to ok, Bez sensu może panikuje... poczekam z tym do środy.

@Lovi23 jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości udaj się do lekarza. Niech sprawdzi czy wszystko jest w porządku.

@pumelova świetne wieści! W domku najlepiej :)

A mnie dzisiaj dopadła migrena.. [emoji45] wzięłam paracetamol, ale wątpię żeby pomógł..
W weekend właśnie ciężko znaleźć jakiegoś lekarza, musiałabym od razu na szpital jechać [emoji849]

@Mama1990 super wieści! Duże bobo :D
@pumelova swietnie ze już wracasz do domu!
@Lovi23 ja mam cały czas mega dużo białego śluzu, czytałam ze po wypłynięciu się utlenia i pozostawia żółty ślad na bieliźnie.
Ale piękna sobota! Współczuje wszystkim złe czującym się mamusiom! Dziewczyny to minie! Zycze żeby jak najszybciej żebyście mogły cieszyć się ciąża! ja wskakuje w 9 tydzień, oprócz ślinienia, wzdęć i zmęczenia czuje się dobrze. Może w końcu się odważę wyjść z domu i pojechać z mężem do kina - oczywiście w godzinach południowych bo wieczorem jestem do niczego ;) tak wiec czas wyskoczyć z dresów i porządnie się pomalować, hehe ;)

A mnie od jakiegoś tygodnia strasznie wypadają włosy :/ strasznie mnie tez swędzi skóra głowy i robią sie nieraz jakieś krosteczki. Dzisiaj zrobię sobie turbo zabieg spa na włosy, olejowanie podwójne, postaram sie 2 razy w tyg moze coś da :(

Ja mam piękna cerę w ciąży w poprzedniej tez tak miałam , mogę się nie malować. Za to włosy taj nie przetłuszczają ze rano umyje a wieczorem już tluste. Może w drugim trymestrze bedzie lepiej bo meczy mnie to mycie głowy.

A mnie od jakiegoś tygodnia strasznie wypadają włosy :/ strasznie mnie tez swędzi skóra głowy i robią sie nieraz jakieś krosteczki. Dzisiaj zrobię sobie turbo zabieg spa na włosy, olejowanie podwójne, postaram sie 2 razy w tyg moze coś da :(

Włosy często wypadają z powodu niedoczynności tarczycy, u mnie jest to samo, boję się, że niedługo łysa zostanę.
A robisz jakieś wcierki na skórę głowy? Ja przed ciążą się w to bawiłam, ale teraz już sama nie wiem co można, a czego nie

reklama
Mi też się mega przetluszczaja ale to już od jakiegoś czasu, odkąd odstawiłam to mam burze hormonow:D teraz mylam w środę i wyglądam jak menel. Ale w szpitalu nie miałam szamponu ani nawet mydła (zapomnialam) a był zakaz odwiedzin z powodu grypy.

Do góry