Klauduśka23
Fanka BB :)
Ja mam prenatalne za 2 tygodnie i liczę, że już się dowiemy [emoji3] mam dziwne przeczucie, że to będzie chłopak [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć
Ja ostatnio też marnie się czuje, jak jestem głodna to mam nudności, potem coś zjem i jeszcze gorzej . Komputer i tel nasilają dolegliwośći dlatego troche mnie tutaj mniej . Myślałam , że w domu będzie błysk jak na L4 siedzę , a tu ledwo ogarnięte. Liczę, że na wiosnę będzie lepiej
@pumelova , trzymaj się dzielnie, najważniejsze , ze dzidzia ok. Co mówią lekarze, jak długi pobyt się zapowiada ?
@marii19, znowu wizyta ? u innego lekarza ?
@Kara88 , wow, piekna fotka i super ze wynik ok widziałam , że porządki w tabelce zrobiłaś
Powodzenia na dzisiejszych wizytach sporo dzisiaj walentynkowych randek
Wczoraj sobie przypomniałam i od razu wysłałam maila do DKMS z aktualiazacją danych , dzisiaj odpowiedź dostałam, że na razie mnie blokują na czas ciąży i pierwsze 6 msc po terminie porodu.
Otóż to kochana ja się nie głoduje bo chce po prostu samo otwarcie lodówki jest dla mnie wyzwaniem zapachy działają na mnie jeszcze gorzej i już mi źle przez cały czasNo właśnie niektórzy nie potrafią zrozumieć jak to jest możliwe że komuś jest ciągle niedobrze... Trzeba na własnej skórze się przekonać...
Dokładnie... Jak tylko poczuje zapachy pomieszane w lodówce to od razu WC... Jak na ciągłym mega kacu...Otóż to kochana ja się nie głoduje bo chce po prostu samo otwarcie lodówki jest dla mnie wyzwaniem zapachy działają na mnie jeszcze gorzej i już mi źle przez cały czas