reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Heheheheh no dokładnie. Ja tez niecierpie siebie jak zaczynam blednąć tez czuje się chora. Tylko ja to opalam się raczej samoopalacz mało nie mam cierpliwości. Będąc już w ciąży jeszcze dwa dni przed testem byłam na solarium i dostałam masakryczne jakieś plamy a to była już oznaka ciąży zapewne. No to ja chyba tez kupie zwykły samoopalacz. Jak często nakładasz go? Co ile dni? Ja to kiedy codziennie na twarz bo szybko schodzi
Srednio raz, gora 2 razy w tygodniu.. Po pierwszym razie juz człowiek zdrowiej wygląda [emoji23]

@Kara88 jaka duża już tą twoja dzidzia :) gratuluję

@Anastazja35x mi TSH wyszło 4,6 wcześniej nie brałam żadnych leków i czuję się dobrze, lekarz zalecił brać eutyrox100 raz dziennie. Nie wiem czy to dobry pomysł by samemu decydować o dawkach, może zadzwoń do swojego ginekologa i coś poradzi

Asiek08 ja na szkole rodzenia dowiedziałam się poczta pantoflowa więc chyba tak najlepiej. Jak wzięłam polecana z ofocjalnych zrodel to mi się z nią nawet źle gadalo a co dopiero rodzilo. Na szczęście potem usłyszałam kto jest fajny i sobie ją zaklepalam:D teraz na pewno uderzę do tej samej.

Czarnulka no na pewno nie jest Ci potrzebna położna więc nie ma problemu - bo przecież można trafić na nie fajna i wtedy jest problem;)

Kara88 gratuluje! Cudowne wieści:)

reklama
Do góry