porodu sn?Dlatego ja chcę rodzić w domu.. u nas nie ma prywatnego szpitala do porodu sn [emoji53]
a to sprawdzone? w sensie sprawdzona ta osoba, ktora bedzie odbierala porod? ten lekarz komus znajomemu odbieral juz dziecko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
porodu sn?Dlatego ja chcę rodzić w domu.. u nas nie ma prywatnego szpitala do porodu sn [emoji53]
Tylko skąd mieć pewnosc, skoro to jednak nfz i tam w roznych godzinach zmieniaja sie dyzury. Ja wiem, ze w tym szpitalu obok mnie, w ktorym zreszta lezalam, zapewne dobrze by sie mna zajeli (najlepszy w wojewodztwie), ale jednak chce byc w takich chwilach traktowana wyjatkowo, nie jak jedna z setek na oddziale, a w klinice dostaje osobny pokoj.Koko88 Boże 8 osób z dziećmi? Masakra, ja byłam na dwojce i to jeszcze jedna noc sama. Ale to 2 stopień tylko to mniejsze oblozenie wiadomo.
Nie demonizujmy tak, ja rodzilam w nfzetowym szpitalu i złego słowa nie mogę powiedzieć chociaż miałam baby bluesa więc pielęgniarki z noworodkow nie pomagaly, ale szpital super! Trzeba po prostu znaleźć dobry.
To nie lekarz. To położna. Sprawdzona i prowadzi mi ciążę.porodu sn?
a to sprawdzone? w sensie sprawdzona ta osoba, ktora bedzie odbierala porod? ten lekarz komus znajomemu odbieral juz dziecko?
Ja cały czas farbuje włosy od początku ciąży raz w miesiącu, robię paznokcie u kosmetyczki jedynie baze zmieniłam na żelowa bo wcześniej dawała akryl a ponoć nie bardzo w ciąży można, używam wszystkie kosmetyki co przed ciąża a jeszcze nie wiedząc o ciąży miałam tyle zabiegów których w ciąży się nie robi ze nie chce pamiętać bo głowa mnie boli. Nie wiem tylko jak z samoopalaczem bo lekarz powiedział żeby nie używać ale mecze go co wizyta i mówił ze po 20 tyg można. Nie mogę znieść widoku swojej bladej już skoryKochane co sądzicie o farbowaniu włosów w ciąży?
Przyjaciółka ma 9 marca ślub, jestem świadkiem, a u fryzjera byłam we wrześniu. Wyglądam tragicznie:/
Ja trzecia ciąże farbuje myśle ze nie masz co się bać zreszta teraz są farby bezwonne jeśli robisz to sama albo szampony jak boisz się farby. Dobre samopoczucie mamy wpływa na dziecko a jak dbamy o siebie lepiej się czujemyKochane co sądzicie o farbowaniu włosów w ciąży?
Przyjaciółka ma 9 marca ślub, jestem świadkiem, a u fryzjera byłam we wrześniu. Wyglądam tragicznie:/
Ja mam tak paskudny kolor, że szkoda gadać a w dodatku jak mam swoje włosy od nasady to okropnie się przetłuszczają i nie chcą się układać.Ja normalnie w ciąży farbowałam, teraz już nie muszę bo wróciłam do naturalnego koloru