reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Ani kota nie mam, anie od stycznia nie mialam z takimi do czynienia. Jadlam sledzie, duuuzo sledzi, bo mialam na nie wciaz ochote, a pol stycznia mialam imprezy, wiec sila rzeczy. Owoce staram sie myc, tak samo jak warzywa. Ale widac cos poszlo nie tak :(
Na jutro na 10.30 umowilam sie juz do ginekologa, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.
Ann89, ta Twoja koleżanka urodziła zdrowe dziecko?

reklama
@HappyBabyMama tak mi przykro [emoji26] trzymaj się i dużo siły dla Ciebie, obys niedługo znów mogła się cieszyć. Uda sie!

Nawet w ciąży to do internisty [emoji4] ale trzeba powiedzieć o ciąży aby dostosował leki [emoji4]

Happy babymama bardzo mi przykro.

U mnie nikt nie wie o ciąży poza mężem, moją mamą i kilkoma przyjaciółmi. W pierwsze ciąży powiedzieliśmy od razu wszystkim i po stracie za bardzo to przeżyli, o drugiej nie wiedział prawie nikt, o trzeciej dopiero w 10tc. Teraz bym chciała poczekać do 10-12tc żeby się rodzice nie stresowali niepotrzebnie :)

Femibion też brałam ale wcale nie ma fajnego składu (też czytam Pana tabletke) więc w tej ciąży kupię jakieś inne, ale jeszcze nie wiem co, jem resztki z poprzedniej ciazy ;-)

Ani kota nie mam, anie od stycznia nie mialam z takimi do czynienia. Jadlam sledzie, duuuzo sledzi, bo mialam na nie wciaz ochote, a pol stycznia mialam imprezy, wiec sila rzeczy. Owoce staram sie myc, tak samo jak warzywa. Ale widac cos poszlo nie tak :(
Na jutro na 10.30 umowilam sie juz do ginekologa, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.
Ann89, ta Twoja koleżanka urodziła zdrowe dziecko?
Tak, zdrowego syna, właśnie skończył 6lat ;) dostaniesz tabletki i wybierzesz i będzie ok [emoji4]

@HappyBabyMama przykro mi kochana :(( trzymaj się tam jakoś słońce :(

reklama
Witam wszystkie wrześniowe mamy ja zostałam na samym końcu bo według om termin mam na 30.09.2019r. W październiku ubiegłego roku poroniłam w 10tyg (na usg dowiedziałam się, że serduszko przestało bić w 6tyg 2d) każdy dzień niesie za sobą trochę strachu ale jestem dobrej myśli i wierzę, że się uda. W sobotę mam pierwszą wizytę i nie mogę się doczekać

Do góry