reklama
marii19
Fanka BB :)
Cudowne wieści [emoji7][emoji7]Czesc dziewczyny. Ja dzisaj naszczescie zobaczylam znowu bijace serduszko I wyglada na to ze na razie jest wszystko okej te plamienia I krewpodobno dalej byly z jakiegos minimalnego krwiaczka ktory nie jest grozny mam nadzieje ze juz bedzie dobrze I to sie unormuje
Czesc dziewczyny. Ja dzisaj naszczescie zobaczylam znowu bijace serduszko I wyglada na to ze na razie jest wszystko okej te plamienia I krewpodobno dalej byly z jakiegos minimalnego krwiaczka ktory nie jest grozny mam nadzieje ze juz bedzie dobrze I to sie unormuje
Najpiękniejsza wiadomość jaką mogłyśmy dzisiaj przeczytać
HappyBabyMama
Smerfetka strasznie się cieszę. Nie znam was jescze a już przeżyłam wasze ciaze.
Ja natomiast nie czuje się w ogóle w ciąży tak
Bardzo nie mogę się doczekać poatku i wizyty u lekarza.
Mam zero objawów. Nawet senna nie jestem.
Ja natomiast nie czuje się w ogóle w ciąży tak
Bardzo nie mogę się doczekać poatku i wizyty u lekarza.
Mam zero objawów. Nawet senna nie jestem.
HappyBabyMama
A jak dawno mialas cc? Dlaczego miałabyś nie moc rodzic SN?A w ogóle jak zapytałam tego lekarza dzisiaj co myśli o porodzie naturalnym po cc, powiedział, że no ja sobie mogę rodzić naturalnie ale nie wie co na to personel medyczny powiedział że szansa jest ale no wszystko w trakcie się okaże.
Ja też na następnej wizycie dostanę kartę ciąży, kolejne wizyty mam 7-go prywatnie a 11-go na NFZ.
Moja córka dzisiaj mnie rozbroiła na łopatki, wzięła kredki puka mi do brzucha i mówi "haloooo, mam dla ciebie kredeczki, zobacz, wychodź!" dwulatki są takie rozczulające
łódzka Jaga
Na studiach medycznych uczą, że jeśli kobieta miała chociaż raz cc to nawet w połowie porodu naturalnego można podjąć decyzje o przejściu na cesarskie cięcie jeśli kobieta tak zdecyduje, lub lekarze zauważą jakiś problem. A jak personel medyczny się do tego stosuje to już rzeczywiście nie wiadomo.A jak dawno mialas cc? Dlaczego miałabyś nie moc rodzic SN?
reklama
łódzka Jaga
Hej dziewczyny byłam wczoraj na badaniu okazało się że serduszko nie bije jadę dzisiaj do szpitala... Tak strasznie się boję.. Chciałam wam życzyć szczęśliwego rozwiązania i dużo zdrówka
Sylhia wspieram was myślami i dobrymi życzeniami. Daj znać jakie wieści po wizycie w szpitalu.