reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Moja mama wymiotowała codziennie przez trzy miesiące. Ja przy poprzednich ciążach ani razu [emoji23] teraz tylko raz. Ale za to nudności mam i zgagę teraz. Wiec u nas chyba kiepska genetyka, albo poszłam bardziej w geny ojca.

reklama
U mnie też wszystko dobrze :) 9mm szczęścia i serduszko też sobie pikało ;)

Załączniki

• P_20190118_121009.jpg
    P_20190118_121009.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 98
Gratulacje dziewczyny, piękne zdjęcia waszych malutkich bobasków [emoji7][emoji7]
A mnie przeziębienie rozłożyło na całego :( kaszel, katar .. coś strasznego :( wczoraj wypiłam mleko z czosnkiem, masłem i miodem, ale prędko wylądowałam w wc [emoji85]

Wow! Jaki piękny bobo! A jaki gigant! U mnie taka żabcia.... A ile to matkę namęczy nad tym klopkiem
:)
Twój też piękny, gratuluję :D Mój gigant bo na 1 września przewidziany termin rozwiązania :D

Tak patrze na twoje usg i zastanawiam się czy miałaś brzuszne czy dopochwowe?
Bo ja swoje usg ze szpitala miałam robione brzuszne, u ciebie wszystko pięknie wiadac a u mnie to ja nic nie widzę ;(
Miałam dopochwowe.

Piękne te wasze maleństwa.
U mnie na USG tylko malutką kropeczkę było widać, ale lekarz pocieszał, że to jeszcze młoda ciąża i na następnej wizycie na pewno będzie widać coś więcej.

Współczuję wam tych mdłości, u mnie na szczęście nic, w pierwszej ciąży było podobnie. Mama natomiast 2 na 3 ciążę miała spokój, ale podobno w 3 wisiała nad muszlą od rana do wieczora i nadrobiła wszystkie poprzednie.

Życie dla kobiet jest niesprawiedliwe [emoji23] przy staraniach o dziecko wiecznie stres i bieganie czy się udało. W ciąży nudności, wymioty itp. Potem poród [emoji33] i macierzyństwo [emoji33] No bajka!

reklama
Do góry