reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Moja mama wymiotowała codziennie przez trzy miesiące. Ja przy poprzednich ciążach ani razu [emoji23] teraz tylko raz. Ale za to nudności mam i zgagę teraz. Wiec u nas chyba kiepska genetyka, albo poszłam bardziej w geny ojca.

reklama
U mnie też wszystko dobrze :) 9mm szczęścia i serduszko też sobie pikało ;)

Załączniki

• P_20190118_121009.jpg
    P_20190118_121009.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 92
Gratulacje dziewczyny, piękne zdjęcia waszych malutkich bobasków [emoji7][emoji7]
A mnie przeziębienie rozłożyło na całego :( kaszel, katar .. coś strasznego :( wczoraj wypiłam mleko z czosnkiem, masłem i miodem, ale prędko wylądowałam w wc [emoji85]

Wow! Jaki piękny bobo! A jaki gigant! U mnie taka żabcia.... A ile to matkę namęczy nad tym klopkiem
:)
Twój też piękny, gratuluję :D Mój gigant bo na 1 września przewidziany termin rozwiązania :D

Tak patrze na twoje usg i zastanawiam się czy miałaś brzuszne czy dopochwowe?
Bo ja swoje usg ze szpitala miałam robione brzuszne, u ciebie wszystko pięknie wiadac a u mnie to ja nic nie widzę ;(
Miałam dopochwowe.

Piękne te wasze maleństwa.
U mnie na USG tylko malutką kropeczkę było widać, ale lekarz pocieszał, że to jeszcze młoda ciąża i na następnej wizycie na pewno będzie widać coś więcej.

Współczuję wam tych mdłości, u mnie na szczęście nic, w pierwszej ciąży było podobnie. Mama natomiast 2 na 3 ciążę miała spokój, ale podobno w 3 wisiała nad muszlą od rana do wieczora i nadrobiła wszystkie poprzednie.

Życie dla kobiet jest niesprawiedliwe [emoji23] przy staraniach o dziecko wiecznie stres i bieganie czy się udało. W ciąży nudności, wymioty itp. Potem poród [emoji33] i macierzyństwo [emoji33] No bajka!

reklama
Do góry