reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

@joasia000123 spoko:) ja wczoraj taki kryzys z jedzeniem miałam hehe
Dopisałas się? ;)
@martoosia04 a jak tam z przeniesieniem grupy? Była jakaś odp?

Póki co cisza. Niestety nie mogą tego zrobić moderatorzy, tylko Admini. Wiadomość niby poszła do Adminki ale czekamy na reakcje. A przydałoby się nas podpiąć już bo osobne tematy choćby o wizytach, czy zaś wyprawce by się przydały.

Ja dziś od rana zgaga. Zero sił. Poki co leżę sobie jeszcze w łożku i nabieram sił.

Powodzenia na wizytach! Ja dopiero na 17:10 idę.

reklama
@martoosia04 no dokładnie, bo ja już się zaczynam gubić hehe...
Powodzenia na wizycie:) oby ci czas szybko zleciał .

Mnie wywalili z wyra o 8 . Bo mój tata chciał peke porzyczyc...a mi się taaak dobrze spało ehh

Właśnie nie pamiętam dokładnie daty ostatniej miesiączki. Powiedziałam że prawdopodobnie 15-20.12. Ok. 8.01 miałam plamienie implantacyjne.
Postanowiłam że pójdę na USG w przyszłym tygodniu oddzielnie. Kurde nie uśmiecha mi się znowu to samo, bo wizyty bez USG są wg mnie bez sensu, tylko żeby spojrzeć na badania... I to latanie jednego dnia badania, drugiego wizyta, trzeciego USG. Poszukam innego lekarza. Może są tu mamy z Lublina i kogoś polecą?

Moja córka ma jakiegos wirusa jelitowego, najpierw gorączka, teraz biegunka, ja zaczęłam smarkac. Boje się jak nie wiem że coś się może stać.

Powodzenia na wizytach dzisiejszych.
Współczuję żyganka, oby szybko minęło.

Sporo dziś tych wizyt :) trzymam kciuki! Co do chorób, synek na antybiotyku, mąż z bolącym gardłem. Tylko ja się trzymam jak narazie [emoji15]

reklama
Do góry