reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Kobietki, a robicie testy PAPPA? Mi dzisiaj gin powiedział, że dobrze aby każda kobieta zrobiła profilaktycznie. I tak się zastanawiam, mam 24 lata ale zawsze jakieś ryzyko pewnie jest?

Poczytałam trochę w necie wypowiedzi dziewczyn które robiły testy PAPPA i mimo ze mam 38 lat nie zamierzam tego robić bo wychodzą bzdury , dziewczyny się denerwują cała ciąże bo wynik wyszedł słabo a potem rodzą się zdrowe dzieci

Poczytałam trochę w necie wypowiedzi dziewczyn które robiły testy PAPPA i mimo ze mam 38 lat nie zamierzam tego robić bo wychodzą bzdury , dziewczyny się denerwują cała ciąże bo wynik wyszedł słabo a potem rodzą się zdrowe dzieci
Ja też nie będę robiła. W poprzedniej ciazy też nie robilam ale jeżeli ktoś chce robić to niech robi :)

Mnie mój lekarz zalecił i zrobiłam. Potem o 22 dzwonił do mnie jakiś lekarz dyżurujący ze pappa wyszła zle i chce mnie umówić na amniopunkcję wyobraźcie sobie ile było płaczu. Na amnio się nie zgodziłam tylko zrobiłam NIFTY z krwi i wyszło wszystko dobrze.

reklama
Do góry