reklama
jurkovska
Fanka BB :)
No właśnie też się boje że spanikuje :/Poczytałam trochę w necie wypowiedzi dziewczyn które robiły testy PAPPA i mimo ze mam 38 lat nie zamierzam tego robić bo wychodzą bzdury , dziewczyny się denerwują cała ciąże bo wynik wyszedł słabo a potem rodzą się zdrowe dzieci
Lovi23
Ja też nie będę robiła. W poprzedniej ciazy też nie robilam ale jeżeli ktoś chce robić to niech robiPoczytałam trochę w necie wypowiedzi dziewczyn które robiły testy PAPPA i mimo ze mam 38 lat nie zamierzam tego robić bo wychodzą bzdury , dziewczyny się denerwują cała ciąże bo wynik wyszedł słabo a potem rodzą się zdrowe dzieci
martoosia04
O 17 [emoji16]
To może wejdziemy w jednym czasie, bo na na 17:10. Choć ostatnio był poślizg ok 20 min :/ byle wyjść już z domu. A do tego jeszcze godzina. M już mój wrócił, wiec przejmie chłopców, a ja na spokojnie pojadę.
martoosia04
Ja w obu poprzednich nie robiłam. Jeśli na usg wyjdą jakieś nieprawidłowości to może wtedy zrobię, ale tak, to nie chcę.
Koko88
Mnie mój lekarz zalecił i zrobiłam. Potem o 22 dzwonił do mnie jakiś lekarz dyżurujący ze pappa wyszła zle i chce mnie umówić na amniopunkcję wyobraźcie sobie ile było płaczu. Na amnio się nie zgodziłam tylko zrobiłam NIFTY z krwi i wyszło wszystko dobrze.
reklama