jurkovska
Fanka BB :)
Zobaczcie jaki jestem piękny Skierowanie na bete mi dała gin wczoraj Mój bąbelek ma 13mm i serduszko 147 uderzeń na minutę, Pan doktor powiedział że pięknie to wygląda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mówisz, że to synek? [emoji173]️ Olek będzie?
Wow! Jaki piękny bobo! A jaki gigant! U mnie taka żabcia.... A ile to matkę namęczy nad tym klopkiemZobaczcie jaki jestem piękny Skierowanie na bete mi dała gin wczoraj Mój bąbelek ma 13mm i serduszko 147 uderzeń na minutę, Pan doktor powiedział że pięknie to wygląda
dziękuję <3@jurkovska super, gratuluję
Jak się sprawdzi ta teoria to superNajważniejsze zdrowe maleństwo [emoji173]️ ale mówią, że jak tętno poniżej 160 to chłopak wiec szansa na Olka duża
@jurkovska gratulacje
Dziewczyny, nie mogę skupić się na pracy.. zamiast tego szperam w Internecie. Znalazłam ciekawe wyniki badań odnośnie niepowsciagliwych wymiotów ciężarnych i jak się okazuje to genetyczne. Ciekawa jestem czy brak epizodów tez jest dziedziczony? moja mama 2 ciąże bez vomitingu, siostra 2 ciąże nawet nudności nie miała. Ja w pierwszej ciąży trzymałam się jak mogłam bo nudności były ale bez ofiar Jak się czuły wasze mamy/siostry?
Zobaczcie jaki jestem piękny Skierowanie na bete mi dała gin wczoraj Mój bąbelek ma 13mm i serduszko 147 uderzeń na minutę, Pan doktor powiedział że pięknie to wygląda