reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kasiu podobnie też czasem mi marudzi domaga się czegoś mało tego problem z usypianiem przez dzień się pojawił od jakiegoś tygodnia przedtem potrafił mi wszędzie Jana. I zajmowało mi to chwilę i spal...może być skok rozwojowy zajrzyj na skoki rozwojowe google obrazy zobaczysz jak wygląda 20 tydz[emoji16] u mojego się już niby kończy będzie zaczynał tydzień spokoju.
Dziewczyny nie wiem co się stało z moim dzieckiem ale ktoś je ewidentnie podniemienil , moje dziecko z natury było spokojnie do czasu od 3 tygodni nie poznaje jej czyżby był to skok?
W nocy śpi w swoim łóżeczku po 2h później się budzi i za chiny nie chce już tam spać biorąc ja do siebie do łóżka śpi cała noc i zasypia w minutę., nigdy tak nie było zaznaczę że skończyła 30 tygodni
Strasznie dużo jojczy nie wiem też czy to nie etap jakis rozwoju , bo to moje pierwsze dziecko , stała się też bardzo marudna , gdzie zawsze była pogodnym dzieckiem, teraz też jest ale już nie tak i co do tego je w nocy , gdzie kiedyś potrafiła przespać od 20 do 5 rano bez pobudki , wczoraj próbowałam jej podać jedną miarka kleiku myślałam że pośpi ale nic musiałam ja o godzinie 1 w nocy karmić bo płakała i smoczek nie pomagał .
Napiszcie jak to u was wygląda

reklama
Dziewczyny muszę się pochwalić jedną pobudka na butlę tylko i 3 razy bo smoczek jej wypadł, a tak to śpi do teraz muszę ja budzić bo do żłobka idziemy. Oby już przeszedł ten skok rozwojowy , lecz wiem że zacznie się kolejny .... o zgrozo [emoji849][emoji849]

Dziewczyny muszę się pochwalić jedną pobudka na butlę tylko i 3 razy bo smoczek jej wypadł, a tak to śpi do teraz muszę ja budzić bo do żłobka idziemy. Oby już przeszedł ten skok rozwojowy , lecz wiem że zacznie się kolejny .... o zgrozo [emoji849][emoji849]
To super:-) moja za to budzila się co 2 godziny:-( mam nadzieję że to jednorazowy wybryk...

Cześć dziewczyny sorki jeśli was w błąd wprowadzałam zauważyłam dziś w nocy że mój syn nie chce jeść ale za to się wierci strasznie przez sen i nadal ma problemy z brzuszkiem chyba powiem mojemu żeby kupił jeszcze ten infacol. Kiedyś gdzieś wyczytałam że może się nawet po 5 mc nadal pojawiać problemy z brzuszkiem od mc już tego preparatu nie miałam bo poprostu zakończylam go.

Ile tygodni ma Twoje maleństwo ? Ja chce podać kleik mojej małej, ale za żadne skarby nie wiem jak się do tego zabrać jak piję 150ml 5 łyżek mleka to ile kleiku? I strasznie się boję , że będzie ja bolał brzuszek . [emoji848]
Wczoraj w Rossmanie widziałam sam kleik z bobowity i chyba jest w tym już mleko modyfikowane spr sobie w aplikacji lub wejdź na stronę bobowity wybierz kaszki i kleiki po 4 mc w opisie będzie skład i proporcje tylko tak się dowiesz[emoji3]

Wczoraj w Rossmanie widziałam sam kleik z bobowity i chyba jest w tym już mleko modyfikowane spr sobie w aplikacji lub wejdź na stronę bobowity wybierz kaszki i kleiki po 4 mc w opisie będzie skład i proporcje tylko tak się dowiesz[emoji3]
Nie W moim kleiku nie ma mleka . Jest sam kleik i zaczęłam podawać jej jedną miarke, teraz chce zacząć 2 podawać ale nie wiem muszę się jeszcze zapoznać jaki smoczek do tego podawać .
Narazie skupilam się na sloiczkach

z kleikami nie pomogę, bo u nas tylko mleko, jakoś mi się nie spieszy z tą dietą. U nas bez problemów jakichkolwiek, to poczekam aż będzie gotowy. Na razie sobie czytam Alaantkowe i przepisy testuję na starym;-)ciekawe co powie na jedzenie bez soli, tzn. będzie sobie na talerzu solił.

ale pięknie dzisiaj...spacerujecie?my z młodym w trasie, ojciec nockę odsypia, mały też odleciał, a ja se klikam. Nic mi się nie chce. Chyba znów będzie święto pizzy;-)

reklama
Do góry