atjodla
Fanka BB :)
Kasiu podobnie też czasem mi marudzi domaga się czegoś mało tego problem z usypianiem przez dzień się pojawił od jakiegoś tygodnia przedtem potrafił mi wszędzie Jana. I zajmowało mi to chwilę i spal...może być skok rozwojowy zajrzyj na skoki rozwojowe google obrazy zobaczysz jak wygląda 20 tydz[emoji16] u mojego się już niby kończy będzie zaczynał tydzień spokoju.
Dziewczyny nie wiem co się stało z moim dzieckiem ale ktoś je ewidentnie podniemienil , moje dziecko z natury było spokojnie do czasu od 3 tygodni nie poznaje jej czyżby był to skok?
W nocy śpi w swoim łóżeczku po 2h później się budzi i za chiny nie chce już tam spać biorąc ja do siebie do łóżka śpi cała noc i zasypia w minutę., nigdy tak nie było zaznaczę że skończyła 30 tygodni
Strasznie dużo jojczy nie wiem też czy to nie etap jakis rozwoju , bo to moje pierwsze dziecko , stała się też bardzo marudna , gdzie zawsze była pogodnym dzieckiem, teraz też jest ale już nie tak i co do tego je w nocy , gdzie kiedyś potrafiła przespać od 20 do 5 rano bez pobudki , wczoraj próbowałam jej podać jedną miarka kleiku myślałam że pośpi ale nic musiałam ja o godzinie 1 w nocy karmić bo płakała i smoczek nie pomagał .
Napiszcie jak to u was wygląda