Rób tylko mnie zaprośJa na Fb moge tę tajną grupę zrobić jak by co
reklama
Takie forum już istnieje. Tylko jest zamknięte.Ja też zostaje , a może załóżmy sobie prywatne forum ale tutaj. Tak jak zrobiły sierpniowki
@Bajdelka35. A jak ja cię mogę znaleźć?? Albo spróbuj jeszcze raz bo mialam takie ustawienia ze nie mozna mnie było dodawać
Niestety i stety nie mamy smoka. Martyna nie akceptuje.@seremida jesteście smoczkowi? Mój Oluś w ciągu dnia na zaśnięcie ciumka smoczek. I czasem go wypuści i ok a czasem od razu się wybudza. Nad ranem.jak się wierci to pcha rączki do buzi i się złości i stęka i kwęka...
Eh cuezko jakoś...
Chce odrzucić trochę smoczek bo wijemy sami na siebie parol... Mąż go dziś uśpił na kanapie ale co to za spanie jak trzeba pilnować i smoczek dawać jak wypuści bo jest ryk. Jeszcze do niedawna kwękał jak się budził a teraz od razu dziki płacz
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Wiesz, ile mi takich osób wyskoczylo?! [emoji23]
Multum. Ja mam zdj profilowe. Myślałam ze wiecie jak wyglądam sorki. Jak coś to pisz priv to ja Cie znajdę
18grudzien
W
Seremida odpowiedz mi post wcześniej miałem zapytanie do ciebie
Wysłałam priv@Bajdelka35. A jak ja cię mogę znaleźć?? Albo spróbuj jeszcze raz bo mialam takie ustawienia ze nie mozna mnie było dodawać
Seremida odpowiedz mi post wcześniej miałem zapytanie do ciebie
kasiaczek89pl
Ja już po usg bioder. Niby ok ale Mam szeroko odwodzić przy przebieraniu
KINDERBUENOO88
Ja już po usg bioder. Niby ok ale Mam szeroko odwodzić przy przebieraniu
Czyli po polsko tzn ze co?
kasiaczek89pl
Czyli po polsko tzn ze co?
Rozkładać
reklama
b_dob
U nad tak samo, 3 wkłucia, pneumokoki i rotawirusy przelozone na potem . Rota teraz w czwartek pierwsza dawka a pneumo 22.11. Mała płakała tylko w momencie wkłucia. Dużo spała po szczepieniach tak jak i starsza.Nam zrobiły 3 wkłucia. Pneumokoki przełożyły na kolejną wizytę żeby nie kłuć od razu 4 razy . Będą w grudniu
Angelika89 jak tam po okuliscie? Mała dostała krople floxal 3x1 i dalej mamy masować. Ogolnie od 2 dni jest poprawa, jak to na ogół przed wizytą, smialam sie ze jak mialybysmy czekac do marca to samo by przeszło pewnie.
Jeśli nie ustąpi ropienie do 3 tygodni mamy przyjsc ponownie. Przemywac jak najczesciej oczka wodą przegotowaną lub wywarem z czarnej herbaty.
StarAnia szkod ze nas opuszczasz, dla mnie jestes skarbnicą wiedzy.