reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cześć dziewczyny!
Jestem mamą Kaliny urodzone we wrzesniu i niestety dopiero w weekend odkryłam ten wątek. Na forum byłam kilka razy w ciazy Ale w innych działach, A tu się nie zaglebialam, a szkoda. Widzę że można u Was dostać dużo wsparcia. Moje dziecko z tych co nie spi, a jak spi to tylko na rekach, całe dnie na rączkach, A histerię i bóle brzucha trwają godzinami...łatwo nie jest ale jak poczytałam kilka stron to widzę, ze nie tylko ja mam ciężko. ;) jeśli nie macie nic przeciwko to chętnie tu u was przycupnę :)

reklama
Cześć dziewczyny!
Jestem mamą Kaliny urodzone we wrzesniu i niestety dopiero w weekend odkryłam ten wątek. Na forum byłam kilka razy w ciazy Ale w innych działach, A tu się nie zaglebialam, a szkoda. Widzę że można u Was dostać dużo wsparcia. Moje dziecko z tych co nie spi, a jak spi to tylko na rekach, całe dnie na rączkach, A histerię i bóle brzucha trwają godzinami...łatwo nie jest ale jak poczytałam kilka stron to widzę, ze nie tylko ja mam ciężko. ;) jeśli nie macie nic przeciwko to chętnie tu u was przycupnę :)
Pewnie, zapraszamy i rozgość się [emoji5] A jakie śliczne imię ma Twoja córcia [emoji5]

Cześć dziewczyny!

Cześć :) wpadaj do nas częściej i pisz co u Ciebie u Was :)

Rzadko tu do was zaglądam ale trochę nadrobilam .....pozdrawiam was serdecznie i nadrabiam dalej przesyłam zdjęcie Emila
20181110_162956.jpg

Załączniki

• 20181110_162956.jpg
    20181110_162956.jpg
    93,4 KB · Wyświetleń: 361
Ula ma dziś dzień na rączkach.
Sama śpi po 15-20 minut maksymalnie.
Obiad na raty zrobiłam a teraz zaległam sobie na kanapie z Kluską na brzuchu i oglądam tv.

Ja odpukać mam dziś w miarę. Rano ogarnelam , potem fizjo, starostwo. Kawa z ciotka na mieście , młody się znudził i zasnął na rękach. Obeszlysmy jeszcze sklep. Potem w aucie się obudził i gadaliśmy sobie wesoło do teraz. Zasnął a za chwile zbieram się na bioderka i tak to leci ....

Właśnie wróciłam ze spaceru i widzę, ze jedne chcą przechodzić gdzieś gdzie dyskretniej inne nie..
To już nie wiem co robimy :(

I w ogóle moja pidzamka z wystawy okazała się lichym szajsem :(

@seremida jesteście smoczkowi? Mój Oluś w ciągu dnia na zaśnięcie ciumka smoczek. I czasem go wypuści i ok a czasem od razu się wybudza. Nad ranem.jak się wierci to pcha rączki do buzi i się złości i stęka i kwęka...
Eh cuezko jakoś...
Chce odrzucić trochę smoczek bo wijemy sami na siebie parol... Mąż go dziś uśpił na kanapie ale co to za spanie jak trzeba pilnować i smoczek dawać jak wypuści bo jest ryk. Jeszcze do niedawna kwękał jak się budził a teraz od razu dziki płacz

reklama
Ja odpukać mam dziś w miarę. Rano ogarnelam , potem fizjo, starostwo. Kawa z ciotka na mieście , młody się znudził i zasnął na rękach. Obeszlysmy jeszcze sklep. Potem w aucie się obudził i gadaliśmy sobie wesoło do teraz. Zasnął a za chwile zbieram się na bioderka i tak to leci ....
Aż zazdrość bierze... Ja jestem uziemiona a młody zero współpracy

Do góry