reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Witajcie. W nocy znowu tylko nadzieję mi skurczybyki robiły. Przez 3 h skurcz co 8 min i już myslamyś że to się zaczęło. A ty nagle takie spanie mocne mnie ogarnelo. Skurcze ustąpiły i dopiero co wstałam. Ale zjem i idę spać chyba dalej boalo wyspana się czuje. 39 tydz uważam za otwarty.;)
To ja mam odwrotnie i jak dostalam skorczy to modlilam sie, zeby to tylko nie byl porod. Mam stracha i chcialabym, zeby maluszek jeszcze posiedzial kilka dni i podrosl, a z drugiej strony, jak po mocnym ruszaniu przestal sie ruszac to dostalam paniki, ze cos sie stalo.

reklama
To ja mam odwrotnie i jak dostalam skorczy to modlilam sie, zeby to tylko nie byl porod. Mam stracha i chcialabym, zeby maluszek jeszcze posiedzial kilka dni i podrosl, a z drugiej strony, jak po mocnym ruszaniu przestal sie ruszac to dostalam paniki, ze cos sie stalo.
W którym tygodniu jesteś?

Ostatnia edycja:
Do góry