Mnie dziś też coś boli i w sumie nie wiem parcie jak na stolecMatko, ale mnie w krzyżu łupie :/
reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Tak, powinna byc w foteliku, a jaki masz, przypomnij?Nasz chrześniak teraz 30 sierpnia ma urodziny , właśnie 2 latka i może też taki rowerek kupimy? Zupełnie o tym zapomniałam
Szafa już leży w kartonach, sąsiedzi wnieśli :-) a ja dzisiaj strajkuje, nie gotuje, nie sprzątam zmywarka tylko wstawiona . Zrobiło się znów gorąco i jak ręką odjął moją siłę :/
Muszę podjechać do urzędu jeszcze mojego zameldować i jakieś zakupy na weekend :-) może jak wrócę to poprasuję:>
@StarAnia mam pytanko, czy do fotelika powinnam dostać jakąś instrukcję obsługi?wczoraj przed samym zamknięciem sklepu go odebraliśmy, właściciel zamontował nam bazę w aucie i fotelik, pokazał mojemu co i jak. Za Twoją radą przynieśliśmy wszystko do domu i się zastanawiam, jak się go obsługuje, jaki poziom tego nachylenia i w ogóle...
majapszczolka242
Fanka BB :)
Dziękuję dziś go pomierze i popatrzę jeszcze. Dziewczyny też trochę napisaly więc coś wybiorę.Molly Mally mają te rowerki dość fajne, leciutkie ale i tak polecam przymierzyć
Niestety z przymierzaniem nie ma szans... W moim "wielkim mieście" nie ma takiego sklepu, a do Olsztyna czy Warszawy raczej się nie wybierzemy :/
Najwyżej będziemy odsylac
D
Deleted member 178444
Gość
Zmierz mu wysokość do kroku i pytaj w sklepie o najniższe ustawienie siodełka musi być niżejDziękuję dziś go pomierze i popatrzę jeszcze. Dziewczyny też trochę napisaly więc coś wybiorę.
Niestety z przymierzaniem nie ma szans... W moim "wielkim mieście" nie ma takiego sklepu, a do Olsztyna czy Warszawy raczej się nie wybierzemy :/
Najwyżej będziemy odsylac
majapszczolka242
No to mój Kuba ma bratnią duszę on też z 30 sierpniaNasz chrześniak teraz 30 sierpnia ma urodziny , właśnie 2 latka i może też taki rowerek kupimy? Zupełnie o tym zapomniałam
Szafa już leży w kartonach, sąsiedzi wnieśli :-) a ja dzisiaj strajkuje, nie gotuje, nie sprzątam zmywarka tylko wstawiona . Zrobiło się znów gorąco i jak ręką odjął moją siłę :/
Muszę podjechać do urzędu jeszcze mojego zameldować i jakieś zakupy na weekend :-) może jak wrócę to poprasuję:>
@StarAnia mam pytanko, czy do fotelika powinnam dostać jakąś instrukcję obsługi?wczoraj przed samym zamknięciem sklepu go odebraliśmy, właściciel zamontował nam bazę w aucie i fotelik, pokazał mojemu co i jak. Za Twoją radą przynieśliśmy wszystko do domu i się zastanawiam, jak się go obsługuje, jaki poziom tego nachylenia i w ogóle...
xnightfall94
Mika06
Tym razem dziewczynka więc będzie do pray [emoji7] Lekarz mówi że na 100% i jeśli jakimś cudem będzie chłopak to mu niebieski rowerek kupi na komunie [emoji12] równo 2 lata różnicy będzie, bardzo sie boje zazdrości...Tym razem też chłopiec?
xnightfall94
Nasz to Antek , urodził się jako wcześniak, ciotka miała termin tak jak ja teraz na 30 września. Taka z niego kruszynka była masakraNo to mój Kuba ma bratnią duszę on też z 30 sierpnia
U
użytkownik 180176
Gość
Idę spać [emoji16]
reklama
kasiaczek89pl
Dlatego szepczę...
Jeszcze wypluj przez lewe ramie i odpukaj w niemalowane