reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Nasz chrześniak teraz 30 sierpnia ma urodziny , właśnie 2 latka i może też taki rowerek kupimy? Zupełnie o tym zapomniałam
Szafa już leży w kartonach, sąsiedzi wnieśli :-) a ja dzisiaj strajkuje, nie gotuje, nie sprzątam :D zmywarka tylko wstawiona . Zrobiło się znów gorąco i jak ręką odjął moją siłę :/
Muszę podjechać do urzędu jeszcze mojego zameldować i jakieś zakupy na weekend :-) może jak wrócę to poprasuję:>
@StarAnia mam pytanko, czy do fotelika powinnam dostać jakąś instrukcję obsługi?wczoraj przed samym zamknięciem sklepu go odebraliśmy, właściciel zamontował nam bazę w aucie i fotelik, pokazał mojemu co i jak. Za Twoją radą przynieśliśmy wszystko do domu i się zastanawiam, jak się go obsługuje, jaki poziom tego nachylenia i w ogóle...
Tak, powinna byc w foteliku, a jaki masz, przypomnij?

Molly Mally mają te rowerki dość fajne, leciutkie ;) ale i tak polecam przymierzyć :)
Dziękuję :) dziś go pomierze i popatrzę jeszcze. Dziewczyny też trochę napisaly więc coś wybiorę.
Niestety z przymierzaniem nie ma szans... W moim "wielkim mieście" nie ma takiego sklepu, a do Olsztyna czy Warszawy raczej się nie wybierzemy :/
Najwyżej będziemy odsylac

Dziękuję :) dziś go pomierze i popatrzę jeszcze. Dziewczyny też trochę napisaly więc coś wybiorę.
Niestety z przymierzaniem nie ma szans... W moim "wielkim mieście" nie ma takiego sklepu, a do Olsztyna czy Warszawy raczej się nie wybierzemy :/
Najwyżej będziemy odsylac
Zmierz mu wysokość do kroku i pytaj w sklepie o najniższe ustawienie siodełka ;) musi być niżej ;)

Nasz chrześniak teraz 30 sierpnia ma urodziny , właśnie 2 latka i może też taki rowerek kupimy? Zupełnie o tym zapomniałam
Szafa już leży w kartonach, sąsiedzi wnieśli :-) a ja dzisiaj strajkuje, nie gotuje, nie sprzątam :D zmywarka tylko wstawiona . Zrobiło się znów gorąco i jak ręką odjął moją siłę :/
Muszę podjechać do urzędu jeszcze mojego zameldować i jakieś zakupy na weekend :-) może jak wrócę to poprasuję:>
@StarAnia mam pytanko, czy do fotelika powinnam dostać jakąś instrukcję obsługi?wczoraj przed samym zamknięciem sklepu go odebraliśmy, właściciel zamontował nam bazę w aucie i fotelik, pokazał mojemu co i jak. Za Twoją radą przynieśliśmy wszystko do domu i się zastanawiam, jak się go obsługuje, jaki poziom tego nachylenia i w ogóle...
No to mój Kuba ma bratnią duszę ;) on też z 30 sierpnia ;)

Tak, powinna byc w foteliku, a jaki masz, przypomnij?
On nie był w kartonie, tylko w folii-mam ją w aucie ale chyba nic w niej nie zostało , nie wiem czy to okej teraz...
cybex aton 5
0901F60C-FA89-40D1-BDE4-4BD91D7FCEB2.jpeg

Załączniki

• 0901F60C-FA89-40D1-BDE4-4BD91D7FCEB2.jpeg
    0901F60C-FA89-40D1-BDE4-4BD91D7FCEB2.jpeg
    129,3 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Do góry