reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziekuje dziewczyny, jestescie kochane ;* ale powiem Wam, ze jestem w dobrym nastroju, nie zalamalam sie, bylam na to przygotowana, wiem teraz ze musze zrobic badania i przygotowac sie dobrze do kolejnej ciazy! ;) trzymajcie sie, szczesliwego rozwiazania wszystkim Wam zycze! ;*

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Przykro mi bardzo...
Życzę Ci wytrwałości i owocnych starań trzymam kciuki za kolejną ciążę że szczęśliwym rozwiązaniem. Nie poddawaj się:-)

@Gosia0210 bardzo mi przykro... Najwazniejsze ze jakoś to przechodzisz, dużo sił i powodzenia w staraniach !

Dzisiaj na tlusto zjadlam 1 paczka i cały dzień w pracy mnie mdlilo... Dopiero teraz mi przechodzi. To nie był dobry dzień ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) dziewczyny czy na pierwszej wizycie lekarz powiedział Wam który to tydzień??? Mi nie. Jestem w szoku. Powiedział że na następnej wizycie mi powie dokładnie.

Hej :) dziewczyny czy na pierwszej wizycie lekarz powiedział Wam który to tydzień??? Mi nie. Jestem w szoku. Powiedział że na następnej wizycie mi powie dokładnie.
Przy pierwszym nie bo widać było sam pęcherzyk z ciałkiem.Przy drugim już tak bo pokazał się zarodek o 2 dni młodsza byla niż OM

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Przy pierwszym nie bo widać było sam pęcherzyk z ciałkiem.Przy drugim już tak bo pokazał się zarodek o 2 dni młodsza byla niż OM

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaa to dzięki bo już miałam zmienić gina, bo pomyślałam że ma kiepski aparat :D [emoji12]

Mi mówił coś na zasadzie 4/5 tydzień, bez szczegółów. Co do dnia podawał mi dopiero jak był zarodek z serduszkiem

reklama
Do góry